Puskás-musical: színpadon a Lőrincz testvérek

Az Erkel Színház közönségétől hatalmas tapsot kaptak az olimpia hősei a Puskás-musicalben nyújtott alakításukért.

Forrás: NEMZETISPORT.HU2021. 10. 21. 17:47
Az olimpiai bajnok Lőrincz Tamás és Tokióban ezüstérmes öccse, Viktor együtt vállalták a Puskás, a musical miniszerepét. Forrás: Nemzeti Sport/Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olimpiai bajnok és Tokióban ezüstérmes öccse, Viktor együtt vállalták a Puskás, a musical miniszerepét, amelyben fellépett már korábban Shane Tusuptól Bozsik Péteren át Győrfi Pálig egy sor híresség: ők alakították az angol intézőt (pontosabban ezúttal intézőket), akik bekopogtatva az Aranycsapat öltözőjébe, jelzik Grosicséknak, hogy közeleg a kezdőrúgás időpontja. A birkózóbajnokokat nagy taps fogadta már akkor, amikor megjelentek a színpadon, s néhány másodperces, fejenként pár szavas szerepük eljátszása után és az előadás végén ugyancsak ünnepelte őket az ezúttal is megtelt Erkel Színház közönsége - olvasható a Nemzeti Sport cikkében.

Az előadást megtekintő Puskás-akadémisták Puskás unokájával, Rékával, dédunokájával, Anéval, valamint Szabó László producerrel és Szente Vajk író-rendezővel (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

A szerda esti előadás azért is volt különleges, mert megnézte az intézmény névadójának életéről szóló zenés darabot a felcsúti Puskás Akadémia csaknem százötven – fiú és leány – növendéke, valamint Puskás Ferenc Spanyolországban élő unokája, Réka és dédunokája, Ane is. Utóbbiak az előadás előtt vehették át Puskás Ferenc képviseletében az Adidas és a Nemzeti Sport közös szavazása nyomán összeállított „Minden idők magyar álomcsapata” tagságát jelképező bekeretezett, 10-es számú mezt a Nemzeti Sport főszerkesztőjétől, Szöllősi Györgytől - olvasható a Nemzeti Sport cikkében.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép: Az olimpiai bajnok Lőrincz Tamás és Tokióban ezüstérmes öccse, Viktor együtt vállalták a Puskás, a musical miniszerepét (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.