Kiderült, mi lesz Tom Holland Pókember-karakterével

A Sony Pictures korábbi vezetője nyilatkozott a színész és a Marvel-univerzum közötti megállapodásokról – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 05. 11:02
Tom Holland (Finalized)
SPIDER-MAN: ™ FAR FROM HOME Fotó: Jay Maidment
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nincs hazaút egészen biztosan nem vet véget Tom Holland Pókember-kalandjainak, a Sony ugyanis bejelentette, hogy még három film van készülőben, melyekre a színész már alá is írt.

– Nem ez az utolsó film, amit a Marvellel készítünk – nem ez az utolsó Pókember-film. Már dolgozunk a következő Pók-sztorin Tom Hollanddal és a Marvellel. Jelenleg három moziként tekintünk a projektre, tehát nem ez az utolsó MCU-filmünk! Igen, a Marvel és a Sony továbbra is partnerként fog együttműködni

– nyilatkozta Amy Pascal producer az Indie Wire-nek, aki egyben a Sony Pictures korábbi vezetője is volt.

Tom Holland egyébként épp a GQ-nak adott legfrissebb interjújában pendítette meg, hogy talán hamarosan távozik a Marvel-univerzumból, hiszen nem szeretne még 30 éves kora után is pókjelmezben ugrándozni. Hallva a friss híreket, 

a vélhetően zsíros szerződés megváltoztatta Tom véleményét, aki állítólag Daniel Craig nyomdokain járva az új 007-es szerepére pályázik.

Persze a képregénymozik mellett is vállalhat más szerepeket a színész, bár az egészen más kérdés, hogy két ilyen horderejű franchise-ra párhuzamosan lenne-e ideje, már ha az új James Bond készítői épp neki adnák a főszerepet, és nem mondjuk Tom Hardynak vagy Richard Maddennek – írja a Híradó.hu.

A többi egyelőre a jövő zenéje, addig is itt a decemberben debütáló új Pókember, melyben Doctor Strange félresikerült időmágia miatt feltételezhetően nem egy, hanem rögtön három Pókembert is láthatunk majd. 

Tobey Maguire, Andrew Garfield és természetesen Tom Holland egyszerre tűnik majd fel a filmvásznon egy teória szerint. Noha az információt a Marvel nem erősítette meg, az már biztos, hogy az Alfred Molina alakította Doctor Octopus, valamint Jamie Foxx, aki Electrót játszotta, visszatér, ahogyan Thomas Haden Church is Homokemberként és Willem Dafoe is a Zöld Manóként. 

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Tom Holland (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.