Kiderült, miért ment tönkre Jason Momoa házassága

Kiderült, mi tette tönkre valójában a sztárpár házasságát – írja a Híradó.hu.

Forrás: Híradó.hu2022. 01. 19. 17:51
Momoa, Jason; Bonet, Lisa
Los Angeles, 2017. november 14. Jason Momoa amerikai színész a felesésge, Lisa Bonet amerikai színésznõ társaságában Az Igazság Ligája (Justice League) címû filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Dolby Színházban 2017. november 13-án. (MTI/EPA/Nina Prommer) Fotó: NINA PROMMER

Kiderült, mi tette tönkre valójában a sztárpár házasságát – írja a Híradó.hu.

Közel 16 év után a válás mellett döntött Jason Momoa és Lisa Bonet. A hírt közösségi oldalukon, egy közös nyilatkozatban jelentették be a múlt héten, ami után azonnal megindultak a találgatások az okokat kutatva.

Több lap is a Trónok harca másik sztárját, Emilia Clarke-ot tette meg bűnbaknak, de a válás valódi oka a People magazinnak nyilatkozó családi barát szerint sokkal prózaibb. Így a rajongók hiába álmodoznak róla, Khal Drogo és az ő Khaleesije nem folytatnak titkos viszonyt.

A bennfentes szerint Lisa és Jason kapcsolata sokáig tökéletes volt, aztán egyszercsak azon kapták magukat, hogy alig látják egymást. 

A Trónok harca után Momoa karrierje nagy lendületet kapott, ő lett Aquaman, aztán szerepet kapott a Dűnében, a színész pedig most üti a vasat, amíg lehet. Mindeközben felesége már maga mögött hagyta a színészkedést és imádja Los Angelest, így sosem utazgatott gyermekei apjával egyik forgatási helyszínről a másikra. 

Így történt, hogy teljesen eltávolodtak egymástól.

Az biztos azonban, hogy az ő válásukkal nem lesz tele a sajtó, mivel nem fognak kígyót-békát mondani a másikra. Tisztelik és szeretik egymást, és két gyermekük érdekében a lehető legjobb viszonyra törekednek majd.

Jason és Lisa 2005-ben ismerkedett meg, két évvel később megszületett kislányuk Lola, majd fiuk, Nakoa-Wolf, aki most 13 éves.

Lisa egyébként másodszorra válik, 1987 és 1993 között Lenny Kravitz felesége volt, akitől lánya, a színésznőként befutott Zoe Kravitz született.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Jason Momoa amerikai színész a felesésge, Lisa Bonet amerikai színésznő társaságában Az Igazság Ligája (Justice League) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Dolby Színházban 2017. november 13-án (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.