A 78 éves Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest

A Disney-filmet, amelynek főszereplője a 78 éves sztár lesz, James Mangold rendezi – írta meg a BBC News.

Forrás: MTI2020. 12. 11. 13:29
null
Harrison Ford közel négy évtizeddel ezelőtt bújt először "Indy" bőrébe Forrás: Youtube (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harrison Ford egy utolsó, ötödik filmben is eljátssza Indiana Jonest.

A Disney-filmet, amelynek főszereplője a 78 éves sztár lesz, James Mangold rendezi – írta meg pénteken a BBC News.

Az ötödik Indiana Jones-film 2022. júliusában debütál – közölte a Disney egy virtuális prezentáción csütörtökön, amelyen a tervezett Star Wars- és Marvel-produkciókról is beszámolt.

Harrison Ford egy 2013-ban adott interjújában arról beszélt, hogy szívesen visszatérne a kalandor történészprofesszor szerepében.

„Láttuk, ahogy a karakter az idők során fejlődött, és tökéletesen helyénvaló, hogy egy nagyszerű filmben visszatérjen” – mondta akkor Ford, azt is hozzátéve, hogy Indiana Jonesnak nem kell feltétlenül annyira „akcióorientáltnak” lennie. „Számomra az volt érdekes a karakterben, hogy volt bátorsága, esze, intelligenciája, és ha ijesztő helyzetbe is került, mindig sikerült túlélnie. Ezt el tudom játszani” – mondta.

Harrison Ford közel négy évtizeddel ezelőtt bújt először „Indy” bőrébe
Fotó: Youtube (képernyőfotó)

A film producere, Frank Marshall a közelmúltban szintén arról beszélt, hogy nem akarják más színésszel helyettesíteni Fordot. „Készül a forgatókönyv. Csak egy Indiana Jones lesz, és az Harrison Ford” – szögezte le.

A filmsztár 1981-ben, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben játszotta először Indyt, majd az Indiana Jones és a végzet temploma (1984), az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989) és a 2008-ban bemutatott Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben is ő alakította a hőst.

A szélsőbal betiltana Oscar-díjas és kultuszfilmsorozatot is

Júniusban feketelistát készített a radikális baloldal, a nekik nem tetsző filmekről és ekkor került nyilvánosságra az az őrület is, hogy a listára felkerült Steven Spielberg, az egyébként demokrataszimpatizáns hollywoodi jelkép egyik Indiana Jones-filmje is. A bűne: az ősi hindu szokásokat primitívnek mutatja. De hát már Spielberg sem elég baloldali az új radikálisoknak.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.