A Broadway világa előtt tisztelgett az amerikai divattervező

A Michael Kors őszi-téli kollekciójában elegáns munkahelyi viseletek keverednek csillogó estélyi ruhákkal.

Forrás: MTI2021. 04. 21. 16:50
New York Fashion Week 2021: Michael Kors
Naomi Campbell, Helena Christensen és Bella Hadid vonultak végig az éjszakai fényekkel kivilágított Times Square egyik utcáján Fotó: Jose Perez/InStar/Cover Images v Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Broadway világa előtt tisztelgett kedden 40. évfordulós online bemutatójával Michael Kors amerikai divattervező, akinek legújabb őszi-téli kollekciója a New York-i színházi negyedben eltöltött éjszaka hangulatát idézi meg.

A bemutató nyitányaként a divattervező a Times Square-ről köszöntötte a divatrajongókat, ahol arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány mekkora csapást mért a Broadwayre.

Ezután a New York-i színházi negyed sztárjai meséltek az Actors Fund nevű jótékonysági szervezetről, amely a színházi előadóknak és a kulisszák mögött dolgozóknak nyújt támogatást.

Az előre felvett divatbemutatón mások mellett Naomi Campbell, Helena Christensen és Bella Hadid vonultak végig az éjszakai fényekkel kivilágított Times Square egyik utcáján.

A márka őszi-téli kollekciójában elegáns munkahelyi viseletek keverednek csillogó estélyi ruhákkal. Kors leporolta a márka „néhány ikonikus szettjét” is, amelynek mindegyikéhez a történetét rejtő QR-kód is készült.

Naomi Campbell, Helena Christensen és Bella Hadid vonultak végig az éjszakai fényekkel kivilágított Times Square egyik utcáján
Fotó: Reuters

„Az elmúlt évben volt alkalmam végiggondolni a pályafutásom elmúlt 40 évét, az egész utazást, az embereket, akiket megismertem, a helyeket, ahová eljutottam, az összes kollekciót, rengeteg mindent kell feldolgozni” – mondta Kors a Reuters hírügynökségnek.

„De boldog vagyok, a korlátozások alatt megtapasztalt kevés jó dolog egyike az volt, hogy szerintem ma már mindnyájan nagyobb megbecsüléssel fordulunk egy sor dolog felé” – tette hozzá a tervező.

80 éves lett a Love Story főszereplője, aki túl jóképű volt Hollywoodhoz

Április 20-án volt nyolcvanéves Ryan O'Neal, a Love Story főszereplője, akinek karrierje hangulatingadozásai, az alkohollal és drogokkal folytatott küzdelme miatt nem tudott kiteljesedni.

Ryan O’Neal Los Angelesben született, szülei a filmes szakmában mozogtak, ő azonban sportolói karrierről álmodozott, nem is esélytelenül: amatőr bokszolóként 13 meccset nyert kiütéssel. A kesztyűket akkor akasztotta szögre, amikor a család Németországba költözött, mivel apja a Szabad Európa Rádiónál kapott munkát, az érettségit Münchenben tette le. Németországban állt először – kaszkadőrként – kamera elé, hazatérve kisebb tévészerepek után 1964-ben megkapta a Peyton Place című tévésorozat főszerepét és ezzel elindult a hírnév felé.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.