A Liszt Ferenc-díjas Charlie reméli, fia nála is sikeresebb lesz

Komoly zenei sikereket ér el Horváth Ákos együttesével. Családja kapcsán mesélt fia nemzetközi karrierjéről Horváth Charlie, Liszt Ferenc-díjas előadóművész Radványi Dorottyának a közmédia Almárium című műsorában.

Forrás: MTVA - mediaklikk.hu2021. 05. 26. 17:12
HORVÁTH Charlie; Charlie; Horváth Károly
A rocklegenda egyre inkább büszke lehet gyermekére is (A képen Charlie (polgári nevén Horváth Károly) Liszt Ferenc-díjas énekes, könnyűzenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funk jellegzetesen rekedt hangú előadómûvésze, trombitás énekel koncertjén az M2 Petőfi TV Akusztik című adásában, az A38 koncerthajó színpadán) Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Angol nyelvű lemezt készített Ákos, nagy boldogságunkra az egész világon játsszák dalait. Ha Isten is úgy akarja, még sikeresebb lesz, mint én” – mesélte a Duna Televízióban Horváth Charlie, akinek fia, Horváth Ákos a Stardust nevű együttes énekese, dalszerzője.

A rocklegenda egyre inkább büszke lehet gyermekére is (A képen Charlie (polgári nevén Horváth Károly) Liszt Ferenc-díjas énekes, könnyűzenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funk jellegzetesen rekedt hangú előadómûvésze, trombitás énekel koncertjén az M2 Petőfi TV Akusztik című adásában, az A38 koncerthajó színpadán)
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A csapatnak tavaly októberben jelent meg első nagylemeze Highway to Heartbreak címmel a Frontiers Records gondozásában, amely a világ egyik legnagyobb dallamos rockzenével foglalkozó lemezkiadója.

Családja kapcsán a zenekari életről is mesélt Charlie Radványi Dorottyának az Almáriumban. Mint fogalmaz „háziasszonyként szerepelt” az elmúlt időszakban, hiszen a megfogyatkozott fellépések miatt most volt ideje olyan otthoni teendőkre, amelyekre eddig a késő éjjeli hazaérkezések miatt nem. Véleménye szerint jó is volt ez a kis nyugodtság, de azért most már nagyon hiányzik a közönség.

Az Almárium című műsorban elhangzott beszélgetést IDE kattintva lehet megnézni.

Horváth Charlie: Heti negyven órát próbáltam éjjel-nappal

Idén rendhagyó körülmények között került megrendezése a tavaly nyáron a koronavírus-járvány miatt elmaradt Petőfi Zenei Díjátadó. Az életműdíjat 2020-ban Horváth Charlie kapta, aki öt hónappal később vehette át a Petőfi-szobrot – írta korábban az Origo.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.