Amerikában forgatott Papadimitriu Athina és Bordán Irén

Egy hétrészes amerikai sorozatban kapott szerepet Papadimitriu Athina és Bordán Irén. A két színésznő az M5 kultúrális csatorna Librettó című műsorában árulta el, milyen kalandokat éltek át a tengerentúlon és arról is meséltek, milyen egy ilyen szuperprodukcióban dolgozni – olvasható a közmédia beszámolójában.

Forrás: Index2021. 06. 19. 16:44
null
Papadimitriu Athina és Bordán Irén a Librettó című műsorban Forrás: mediaklikk.hu/képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy hangos szó sem hangzott el a kéthónapos forgatás alatt, a stábtagok nagyon kedvesek voltak” – mesélte a New Yorkban zajló munkáról az M5 Librettó című műsorában Papadimitriu Athina, Jászai Mari-díjas színművésznő. Bár a szigorú szerződés miatt konkrétumokat nem mondhattak a sorozatról, annyit elárultak, hogy abban barátnőket alakítanak és a főszereplők partnerei voltak, így majdnem mindegyik epizódban szerepelnek majd.

„Bár műfaját tekintve dramedyről van szó, inkább a komédia kap nagyobb hangsúlyt, igaz, van benne egy nagyon mély és tanulságos emberi vonal is” – mondta Bordán Irén színésznő, aki számára egyébként nem idegen a tengerentúli élet, hiszen 21 évig az Amerikai Egyesült Államokban élt. A forgatás alatt lehetősége volt időt töltenie ott élő családtagjaival is.

Papadimitriu Athina és Bordán Irén a Librettó című műsorban beszélt tengerentúli kalandjairól
Fotó: Mediaklikk.hu/képernyőfotó

A Librettóban arról is meséltek, hogy milyen kalandokat éltek át a két hónap alatt, és azt is elárulták, miként kerültek a produkcióba.

A beszélgetést IDE kattintva lehet újranézni.

Librettó – minden hétköznap 19 órától az M5 műsorán!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.