Andie MacDowell nem rejtegeti tovább ősz tincseit

Menedzserei egyöntetű véleményének ellenére nem festeti többé haját a színésznő.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 25. 15:51
MacDOWELL, Andie
A 63 éves színésznő nem takargatja többé az öregedés jeleit Fotó: Vianney Le Caer Forrás: MTI/AP/Vianney Le Caer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menedzserei egyöntetű véleményének ellenére nem festeti többé haját Andie MacDowell. A Négy esküvő és egy temetés, az Idétlén időkig, valamint a Hudson Hawk sztárja a napokban egy interjú keretében mesélt a kor elfogadásáról és új kisugárzásáról, amit ő egyszerűen csak „ezüst róka” effektusnak hív – írja a JustJared.

Érdekes, éppenhogy fiatalabbnak érzem magam attól a ténytől, hogy ősz vagyok. Miért? Valamiféle erőt ad a viselése. Először izgultam, aztán ahogy eltelt egy kis idő, egyre inkább azt éreztem, hogy őszintébb vagyok a környezetemben élőkkel és önmagammal.

A 63 éves színésznő nem takargatja többé az öregedés jeleit
Fotó: MTI/AP/Vianney Le Caer

A időtlen szépségű Andie a koronavírus-járvány alatt, lányai unszolására hagyott fel a hajfestéssel, bár akkor még nem tudta, hogy mennyire megfogja szeretni új külsejét.

A menedzsereim óva intettek, és azt mondták, hogy ennek még nem jött el az ideje. Szerintem pedig igenis eljött. Lassan 65 éves leszek. Ha sokat vártam volna vele, akkor később lett volna drasztikusabb a váltás. Évek óta nem éreztem magam ennyire jól a bőrömben és ezt annak köszönhetem, hogy ezüst róka lettem – mesélte nevetve Andie McDowell.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Magyar helyszíneken elevenedik meg az Alice Csodaországban

Magyarország látványosságai keltik életre Lewis Carroll csodaországát a Get lost című amerikai-magyar koprodukcióban készülő nagyszabású mozifilmben – közölte a Nemzeti Filmintézet kedden az MTI-vel.

A főszereplők között lesz Ella Bleu Travolta, Sasha Luss, Edouard Philipponnat, Terrence Howard és James Cromwell, rendezője Daniela Amavia. A forgatás, melyen több mint 60 magyar szakember is dolgozik, július végén kezdődik. A Get Lost bemutatóját jövő nyárra tervezik az alkotók.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.