Autoimmun betegséggel küzd Tóth Gabi a szülés óta

A hormonháztartása felborult a szoptatást követően – árulta el az énekesnő a blogján.

Forrás: MW2021. 04. 22. 9:18
Tth Gabi
Budapest, 2017. február 18. Tóth Gabi énekes A Dal 2017 showmûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda utcai stúdiójában 2017. február 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Gabi először mesélt arról, hogy a hormonháztartása felborult a szülést és szoptatást követően, autoimmun betegséggel küzd – derül ki a beol.hu cikkéből.

„Még nem említettem korábban, és semmilyen interjúban nem hangzott el, hogy a szülést és szoptatást követően sajnos kiderült: a hormonháztartásom felborulásának következtében lett egy autoimmun betegségem, aminek a neve Hashimoto. Ez egy pajzsmirigybetegség, ami autoimmun gyulladást indít el, ezzel károsítva a pajzsmirigyet, alulműködéshez, ritkábban túlműködéshez vezethet. Egyelőre nálam az utóbbi van, de ez az esetek többségében egyszer csak megfordul”

– árulta el az énekesnő a blogján az Origo cikke szerint.

Tóth Gabi énekesnő A Dal 2017 showműsor döntőjében. Fotó: MTI/Illyés Tibor

„A lényeg, hogy emiatt én csak a Pfizer- vagy a Moderna-vakcinát kaphatom meg. Fel voltam tehát készülve, hogy még akár hónapokat is várnom kell, de mivel elsők között regisztráltam, azért reménykedtem…” – mesélte az olvasóknak, és arról is részletesen beszámolt, hogy megkapta a vakcinát, minden rendben és gyorsan zajlott.

Ez utóbbi hírről már beszámoltunk korábbi cikkünkben: Tóth Gabi már nagyon várta, hogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást. Tóth Gabi elárulta, hogy a szülés óta autoimmun betegséggel él, ezért is várta nagyon, hogy megkapja a védőoltást. Nem titkolta, hogy mivel már átesett a betegségen, tudta, mivel jár, de azt elképzelni sem tudja (és nem is akarja), hogy ez az új mutáns verzió mit tudna okozni, ha ismét elkapná a család.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.