Bruce Willis seriffnek áll egy oregoni kisvárosban

Bruce Willis oregoni seriffet alakít következő filmében, az American Siege című produkcióban, amelynek forgatása már elkezdődött Georgia államban – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 20. 12:10
WILLIS, Bruce
London, 2019. január 9. Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) címû filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én. MTI/EPA/Will Oliver Fotó: Will Oliver
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűnügyi filmet Edward John Drake rendezi, aki Corey Large mellett a forgatókönyvet is jegyzi.A filmben a 65 éves Willis egy New York-i nyomozót játszik, akiből seriff lesz egy oregoni kisvárosban.

A rendőrnek egy bűnbandával kell megküzdenie, amely túszul ejt egy gazdag orvost. A filmben Rob Gough és Trevor Gretzky is szerepel – írta meg a deadline.com hollywoodi hírportál.

A teljes cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.