Bűnösnek vallotta magát, börtönbe megy a népszerű színésznő

Az év hátralevő részét, biztosan a rácsok mögött tölti.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 02. 21:42
Lori Loughlin sentenced to two months in college admissions cheating scheme
epa08617797 (FILE) - US actress Lori Loughlin (C) and her husband Mossimo Giannulli (2-L) leave the John J Moakley Federal Court House after facing charges in a nationwide college admissions cheating scheme in Boston, Massachusetts, USA 03 April 2019 (reissued 22 August 2020). Lori Loughlin was sentenced to two months and her husband Mossimo Giannulli to five months in prison in the college admissions scandal. EPA/KATHERINE TAYLOR Fotó: EPA/KATHERINE TAYLOR
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lori Loughlint és férjét augusztusban letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután bűnösnek vallották magukat vesztegetés vádjában. Az 56 éves színésznő és párja, csalással próbálták meg bejuttatni csemetéjüket egy Borostyán Ligás, elit egyetemre – írja a People Magazin.

Lori két hónap, férje pedig 5 hónap letöltendővel úszhatja meg a vesztegetést Fotó: EPA/KATHERINE TAYLOR

A pár kezdetben tagadta bűnösségét, de az ügyészség 50 év börtönre súlyosbította a vádakat. Ennek fényében, inkább beismerő vallomást tettek, így Lori két hónap, férje pedig 5 hónap letöltendővel úszhatja meg a történteket.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Could #LoriLaughlin's daughters be charged in the college admissions scandal? According to a legal expert, maybe so. Link in bio for the breakdown. (Credit: Getty)

Access (@accessonline) által megosztott bejegyzés,

A színésznő október 30-án vonult be abba az észak-karolinai fegyházba, ahol a szintén hasonló ügyben bűnösnek talált Felicity Huffman is raboskodott. Szabadulása után 46 millió forint bírságot kell fizetnie, és 100 órányi körmunkára kötelezték.

A család egy közeli ismerőse elárulta: „Lori reménykedik benne, hogy karácsonyra jó magaviselettel hazaengedik, de az új évet már biztosan a családjával töltené.”

Johnny Depp elvesztette a Sun ellen indított rágalmazási perét

Az 57 éves filmsztár azért perelte be a Sunt, mert a lap „feleségverőként” írt róla. Depp azonban tagadta, hogy bántotta volna volt feleségét, Amber Heardöt.

Az ügyben döntő bíró, Justice Nicol ítélete szerint a Sun az eljárás során bizonyította, hogy cikke „alapjában véve igaz volt”.

A BBC News beszámolója szerint az újság szóvivője köszönetet mondott Heard „bátorságáért”.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.