Burt Reynolds maradványai a történelmi hollywoodi temetőben találtak nyugalomra

Szűkkörű temetésen, a rokonok online részvételével helyezték el a két és fél éve elhunyt Burt Reynolds hamvait a filmváros Hollywood Forever temetőjében.

Forrás: MTI2021. 02. 13. 13:41
null
Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A filmsztárt egy tó közelében helyezték örök nyugalomra, fekete sírkövén mindössze a Burt Reynolds felirat olvasható. A sírhelyen egy bronz vagy kő mellszobor is lesz majd a színészről, a tervek szerint ezt szeptemberben, halála harmadik évfordulóján leplezik le.

A csütörtöki temetés után koszorúval és virágokkal borították be a sírt, a színész egy rajongója pedig a Smokey és a bandita című filmjéből ismert Trans Am autó mini változatát helyezte el a sírkövön.

Reynolds 82 éves korában, 2018. szeptember 6-án hunyt el egy floridai kórházban. Néhány nap múlva elhamvasztották, két héttel később pedig családja és barátai szűk köre egy floridai szertartáson vett búcsút tőle.

A színész rokonsága nem hozta nyilvánosságra, hogy miért vártak hamvai eltemetésével több mint két évet. Reynolds hagyatékát unokahúga, Nancy Hess gondozza. A hagyaték körüli jogi és pénzügyi eljárások végére decemberben került pont.

Az 1899-ben alapított temető a Santa Monica Boulevardon, a Paramount Pictures stúdió mellett fekszik.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.