Chadwick Bosemant posztumusz két NAACP-díjra is jelölték

Az augusztusban negyvenhárom évesen, rákbetegségben elhunyt színészt utolsó két filmes szerepéért jelölték.

Forrás: MTI2021. 02. 03. 13:33
null
Chadwick Bosemant posztumusz két díjra is jelölte a Nemzeti Társaság a Színes Bőrű Emberek Előrejutásáért Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chadwick Bosemant posztumusz két díjra is jelölte a Nemzeti Társaság a Színes Bőrű Emberek Előrejutásáért (NAACP).

Az augusztusban 43 évesen, rákbetegségben elhunyt színészt utolsó két filmes szerepéért jelölték – közölték az NAACP Image Awards szervezői.

A Ma Rainey: A blues nagyasszonya című filmben a dzsessztrombitás megformálásáért a legjobb főszereplőnek járó díjra, Spike Lee Az 5 bajtárs című drámájában nyújtott alakításáért pedig a legjobb mellékszereplő kategóriában jelölték.

Chadwick Bosemant posztumusz két díjra is jelölte a Nemzeti Társaság a Színes Bőrű Emberek Előrejutásáért
Fotó: Flickr

A film, televízió, irodalom és zene világában nyújtott teljesítményeket díjazó NAACP-díjakat március 27. adják át.

A Ma Rainey: A blues nagyasszonya és Az 5 bajtárs mellett A Jangle család karácsonya és a One Night in Miami című filmeknek is több kategóriában van esélye a díjra.

Az Entertainer of the Year (az év szórakoztatója) kategóriában Tyler Perry, Viola Davis és Regina King jelölt.

Az NAACP az Egyesült Államok legrégebbi és legnagyobb polgári jogi szervezete. Az NAACP Image Awards elismeréseit idén 52. alkalommal adják át.

Az Alzheimer-kóros Tony Bennett Lady Gagával készített új albumot

Az Alzheimer-kórja miatt évek óta visszavonultan élő Tony Bennett új albumot készített Lady Gagával, a lemez még idén megjelenik.

Bennett felesége, Susan az AARP magazin hétfőn megjelent számában beszélt arról, hogy a 94 éves énekest 2016-ban Alzheimer-kórral diagnosztizálták. Mint mondta, már nem képes egyedül döntéseket hozni.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.