Chrissy Teigen csúnya botrányba keveredett korábbi tweetjei miatt

A sztáranyuka felemelkedése és bukása megmutatja, mennyit változott 10 év alatt a közösségi média.

Forrás: hirado.hu2021. 06. 16. 10:20
Vanity Fair Oscar Party 2020
Chrissy Teigen abba a hibába esett, hogy azt hitte, neki mindent szabad Fotó: Runway Manhattan Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chrissy Teigen, topmodell, műsorvezető, egy sor szakácskönyv toplistás szerzője, aki abba a hibába esett, hogy azt hitte, neki mindent szabad. John Legend felesége a 2010-es évek elején a Twitter egyik legviccesebb influencere volt, akinek odaszúrogatós stílusa bejött az akkori „világnak”. És hogy mennyit változott azóta a közösségi média világa? Pont annyit, hogy Chrissy 10 évvel ezelőtti posztja miatt búcsút inthet a karrierjének.

Chrissy igen csúnya botrányba keveredett korábbi tweetjei miatt. A kétgyermekes anyuka ugyanis bejegyzéseiben a halálát kívánta az akkor 16 éves Courtney Stoddenek.

Courtney Stoddent Amerikában szinte mindenki ismeri, ő volt a gyermekmenyasszony, aki 16 évesen hozzáment az akkor 50 éves, Doug Hutchison színészhez. A kapcsolatukat sokat kritizálták, akkoriban azonban Courtney volt a céltábla, és nem a ma már bántalmazónak számító Hutchinson. A házasság persze válással végződött, és Stoddenből áldozat lett, akin anno világsztárok is örömmel köszörülték a nyelvüket.

Köztük Chrissy Teigen is, aki tweetjeiben arról „fantáziált”, hogy Courtney örök álomba szenderül. Stodden évekig várt a visszavágóra, ami úgy tűnik, hogy Teigen teljes megsemmisítésével egyenértékű, miután kiderült, hogy Chrissy az akkor még kiskorú celebet privát üzenetekben öngyilkosságra biztatta.

Chrissy Teigen abba a hibába esett, hogy azt hitte, neki mindent szabad
Fotó: Reuters

Chrissy saját elmondása szerint, próbálta felvenni Courtney-val a kapcsolatot, azonban mivel mindent a Twitter-oldalára posztolt, úgy érzi, köteles nyilvánosan is bocsánatot kérni.

„Szégyenkezem és nagyon kellemetlenül érzem magam a viselkedésem miatt, bár ez semmi ahhoz képest, ahogyan Courtney érezhette magát akkor. Egy bizonytalan, figyelemhiányos troll voltam” – írta pár hete a modell, aki hiába szánja-bánja bűneit, konyhai termékpalettáját törölték a Macy's kínálatából, a Saturday Night Live-ban is rajta köszörülték a műsorvezetők a nyelvüket, valamint Kris Jennerrel közös takarítószer márkájának kampányából is eltávolították.

Bár Chrissy hetekre eltűnt a közösségi médiából, hétfőn újabb bocsánatkérést eszközölt, melynek egyelőre semmilyen hatása.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.