Christina Aguilera is kiállt Britney Spears mellett

Aguilera arról írt, hogy szerinte minden nőnek joga van rendelkeznie a saját teste felett.

Forrás: origo.hu2021. 06. 29. 20:41
null
Christina Aguilera Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Christina Aguilera egy sor Twitter-bejegyzésben biztosította a támogatásáról Britney Spearst, aki nemrég a bíróságon kérte, hogy ne kelljen tovább az apja gyámsága alatt élnie.

Az énekesnő egy régi közös fotót is mutatott kettejükről, elfogadhatatlannak tartja, hogy Spears nem kapja meg a jogot arra, hogy irányítsa a saját sorsát:

Aguilera később arról írt, hogy szerinte minden nőnek joga van rendelkeznie a saját teste felett, márpedig Spears most ezt sem teheti meg: az apja ugyanis azt sem engedi neki, hogy teherbe essen, nem adott engedélyt a fogamzásgátló eszköz eltávolítására, amit korábban ültettek be.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Christina Aguilera/Twitter

Britney Spears nem bírta végignézni a róla készült filmet

Február elején jelent meg a Framing Britney Spears című dokufilm, ami amellett, hogy felkavarta a világot, elindított egy mozgalmat is, mind a sztárok, mind a rajongók körében. Nők ezrei szólaltak fel a média nők elleni kizsákmányolása ellen. A sajtó kegyetlenkedéseinek egyik elszenvedője volt Britney is, aki a kétezres évek közepén idegösszeomlást kapott a média támadásaitól, ami nem csak karrierjére, de magánéletére is óriási kihatással volt – írja a PageSix.

Az énekesnő most először szólalt meg a filmmel kapcsolatban és elárulta, mit érzett a látottak után:

– Nem láttam az egészet, csak részleteket. Nem bírtam végig nézni, két hétig sírtam miatta, néha még most is, ha eszembe jut. Az egész életem ott van minden ember szeme előtt. A média a mai napig támad és nevetségessé tesz, de nekem tovább kell reménykednem, hogy az élet egyszer jobbra fordul.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.