Csonka Andrásnak kellemetlen éjszakája volt Szegeden

Álmaiban sem gondolta volna Csonka András, hogy egy keményen átdolgozott nap után nem egy puha ágyban, hanem az autójában kell álomra hajtania a fejét. A színész banális tévedés miatt kényszerült az utcára – igaz, csak egy éjszakára – írta meg a Ripost.

Forrás: origo.hu, ripost2021. 07. 29. 12:01
CSONKA Andrs
Megviselte a színészt, hogy az éjszakát az autójában töltötte (A képen Csonka András énekes Sárosi Katalin táncdalénekes és Zsoldos Imre trombitaművész emlékestjén, amelyet a Szerelem története címmel tartottak a 22. Zsidó Kulturális Fesztiválon a Dohány utcai Zsinagógában 2019. szeptember 4-én) Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csonka András kénytelen volt az autójában aludni Szegeden, miután nem jutott be az éjszakára kibérelt lakásba.

Egy szerencsétlen tévedés miatt a kocsijában töltött egy éjszakát Csonka András az Apácashow szegedi próbája után, mivel a kibérelt lakásba nem tudott bejutni.

„Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem működött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol”

– idézte a Ripost a színészt.

Megviselte a színészt, hogy az éjszakát az autójában töltötte (A képen Csonka András énekes Sárosi Katalin táncdalénekes és Zsoldos Imre trombitaművész emlékestjén, amelyet a Szerelem története címmel tartottak a 22. Zsidó Kulturális Fesztiválon a Dohány utcai Zsinagógában 2019. szeptember 4-én)
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Csonka András aztán egy közeli hotelben is megpróbált szobát kivenni, de ott teltház volt, máshová pedig már fáradt volt elmenni – ezért döntött végül az autó mellett. A kellemetlen éjszakáról egy Instagram-sztoriban is beszámolt, látszik rajta, hogy nem sokat aludt:

„A nővéremék is itt élnek Szegeden egy ideje, ő is mondta, hogy miért nem hívtam fel őket. Hajnalban nem szerettem volna sem őket, sem a ház egyik lakóját sem felkelteni, hogy engedjenek be. Senkit nem illik, és nem is fogok ilyenkor egy embert sem zavarni” – magyarázta Csonka. A kibérelt lakás tulaja egyébként reggel hétkor jelentkezett, és sűrű bocsánatkérések közepette azonnal beengedte a színészt.

Az eredeti cikk IDE, az Origo szemléje pedig IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.