Dalpremier: Mező Misi, Bagossy Norbi és Pásztor Anna összeálltak

Magyarország legismertebb zenei olvasztótégelye, a Random Trip ismét izgalmas párosításokkal alkotott új dalt. A Csak boldog című szerzemény először a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában mutatkozott be a hallgatóknak.

Forrás: MTVA2021. 06. 30. 18:14
Mezõ Mihály; Mezõ Misi
A Magna Cum Laude zenekar hangol a nagyszínpadon, jobbról Mező Misi énekes a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) első napján az erdélyi Tusnádfürdõn 2019. július 24-én Fotó: Veres Nándor Forrás: MTI/Veres Nándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepetéssel indította a nyarat a Random Trip. A 2008 óta létező improvizatív koncertsorozat ötletgazdái ezúttal új dalt készítettek a közönségnek, olyan közreműködőkkel, akiket senkinek nem kell bemutatni. Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere és A DAL 2021 zsűritagja; Bagossy Norbert, a Bagossy Brothers Company énekes-dalszerzője; valamint Pásztor Anna, az Anna & The Barbies énekesnője álltak össze a Margaret Island zenekarral és Szebényi Danival, a Kowalsky meg a Vega billentyűsével. A Csak boldog című dalhoz Bagossy Norbi írt szöveget, Pásztor Anna és a Konyha együttes frontembere, Szepesi Mátyás közreműködésével. A különleges produkciót először június 30-án, a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában hallhatta a közönség.

A Magna Cum Laude zenekar hangol a nagyszínpadon, jobbról Mező Misi énekes a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) első napján az erdélyi Tusnádfürdőn 2019. július 24-én
Fotó: MTI/Veres Nándor

„Sokan kérdezik, miről szól a dal. Szerintem mindenkinek másról, hiszen különböző dolgok tesznek bennünket boldoggá. Az elmúlt másfél évben valószínűleg sokaknál átértékelődött ez a fogalom. Ami viszont biztos, hogy zenészként és hallgatóként is óriási boldogságot jelenthet a zene” – tette hozzá a Petőfi Rádió reggeli műsorában Delov Jávor, a Random Trip megálmodója és vezetője, aki szívből reméli, hogy a nyár folyamán valamennyi nagyszínpadra elvihetik majd élőben is a produkciót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.