Davis Cronenberg sci-fit forgat Viggo Mortensennel

A történet a közeljövőben játszódik, amikor az emberek már megváltoztathatják a külsejüket.

Forrás: MTI2021. 05. 02. 15:00
MORTENSEN, Viggo
David Cronenberg, a horror kanadai mestere sci-fit forgat Viggo Mortensennel a főszerepben Fotó: Liselotte Sabroe Forrás: MTI/EPA/Liselotte Sabroe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

David Cronenberg, a horror kanadai mestere (A légy, Meztelen ebéd) sci-fit forgat Kristern Stewarttal és Viggo Mortensennel a főszerepben.

A Crimes of the Future című produkcióban Léa Seydoux is szerepel majd. A forgatás Görögországban kezdődik még idén nyáron.

David Cronenberg, a horror kanadai mestere sci-fit forgat Viggo Mortensennel a főszerepben
Fotó: MTI/EPA/Liselotte Sabroe

A történet a közeljövőben játszódik, amikor az emberek már megváltoztathatják a külsejüket, például új szerveket növeszthetnek. A forgatókönyvet is Cronenberg jegyzi, ez az első sci-fi forgatókönyve az 1999-es eXistenZ – Az élet játék című kiber-thriller óta.

Cronenberg korábban az Erőszakos múlt, az Eastern Promises – Gyilkos ígéretek és a Veszélyes vágy című filmen dolgozott együtt Mortensennel.

Borítókép: a rendezőként debütáló Viggo Mortensen dán színész, forgatókönyvíró, producer a Falling című filmje bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón

Ismét Jason Stathammel forgatott akciófilmet Guy Ritchie

Tizenöt év után ismét Jason Stahammel forgatott akcióthrillert Guy Ritchie. A Wrath of Man (Az ember haragja) című filmben Post Malone amerikai rapper is szerepel.

Ritchie 1998-ban dolgozott együtt először Stathammel A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmjében. 2000-ben folytatták a közös munkát a Blöff című filmmel, majd öt évvel később a Revolver című akciófilm következett.

A Wrath of Man című produkcióban Statham magányos farkast játszik, aki munkát vállal egy értékeket szállító biztonsági cégnél, amelynek páncélozott járművei ellen fegyveres rablásokat hajtottak végre. A támadások folytatódnak, és hamar kiderül, hogy Statham karaktere sem a pénzért vállalta a munkát, hanem személyes bosszú vezeti.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.