Drámai pillanatok után gyász a Schobert családban

Drámai pillanatokat élt meg a Schobert család, mikor szombaton karjaik közt halt meg Réka édesanyja. Mérhetetlen a fájdalmuk, teljesen összeomlottak.

Forrás: MW2021. 03. 22. 17:14
Schobert Norbert; Rubint Rka
Budapest, 2014. szeptember 4. Schobert Norbert, a Norbi Update igazgatótanácsának elnöke és felesége, Rubint Réka, a cég társtulajdonosa megcsókolják egymást a Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvényértékesítésérõl tartott sajtótájékoztatón a Budapesti Értéktõzsdén 2014. szeptember 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyik pillanatról a másikra, teljesen váratlanul elhunyt Rubint Réka édesanyja, aki épp lányáéknál vendégeskedett, amikor rosszul lett. A Schobert család, a szomszédok, a mentők, s a helikopteren érkező orvos is mindent megtett, hogy visszalehelje az életet a nagymamába, de nem sikerült – számol be a drámai pillanatok soráról a beol.hu cikke.

Felfoghatatlan volt az egész, egy pillanat alatt elszállt az élet az anyósomból.

Még nem tudjuk, mi történt, de nagy valószínűséggel infarktust kapott – mondta könnyeivel küszködve Norbi, a Borsnak.

– Az anyósom heti háromszor nálunk volt, főzöcskéztünk, jókat beszélgettünk, ez a nap is egy ilyen, boldog családi napnak indult… Büszkén végignézte Réka online főzését, az óráját, és épp kifelé kísértük, amikor a garázs előtt összeesett – csuklott el a családfő hangja, aki nagyobbik fiával együtt hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot.

Norbika ugyanis azonnal tárcsázta a mentőket, miközben a tízéves Zalánkát a házba tessékelték, nehogy szemtanúja legyen a szörnyűségnek, majd apa és fia megkezdte Zsuzsanna újraélesztését.

A mentősök a telefonban mondták, mit hogyan csináljunk és a fiam hősiesen küzdött a mama életéért. Nem gondoltam, hogy a gyerekeim ennyire felnőttek és így helyt tudnak állni egy ilyen drámai helyzetben. Senkinek nem kívánom, ahogy a felesége és a gyerekei sírva üvöltik, „mama kérlek ne menj el!”

Rubint Réka a közösségi oldalán adta közre mit érez, azóta ezrével érkeznek az együttérző üzenetek és jelzések hozzá.

Az őt ért kimondhatatlan fájdalomról így írt:

Az eredeti cikk a Schobert család tragédiájáról IDE kattintva érhető el.

(A borítóképen Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka. Fotó: MTI / Kovács Attila)

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy egy amerikai híresség halálának körülményei az egész világot érdekelheti. Kétrészes dokumentumfilm-sorozatot készít a színészőrről az HBO. Brittany Murphy tragédiája – kiderül, mi történt valójában.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.