Drew Barrymore fütyül a sztárdiétákra és a napi edzésre

Ennek ellenére is kirobbanó formában van.

Forrás: hirado.hu2020. 12. 18. 17:28
null
Drew Barrymore fontossági listájának élén egyértelműen nem a topmodell alkat áll Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drew Barrymore fontossági listájának élén egyértelműen nem a topmodell alkat áll, de az egészsége azért az első ötbe még belefér – írja a hirado.hu.

A 45 éves színésznő a Health magazinnak adott interjújában vallotta be, hogy ő nem az a tipikus hollywoodi díva, aki görcsösen ragaszkodik a tökéletes külsőhöz.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Health (@healthmagazine) által megosztott bejegyzés

Van, ami nekem sosem fog menni, hogy mindig a tökéletes ételt egyem, vagy hogy naponta edzek. Sosem voltam ez a típus. A gyerekeim és a munka mellett, másra nem jut időm.

Drew Barrymore fontossági listájának élén egyértelműen nem a topmodell alkat áll
Fotó: Flickr

Drewnak a gyerekek előtt szinte csak az edzésekkel telt a szabadideje, aztán ahogy anyuka lett, átesett a ló túloldalára és semennyit sem foglalkozott az alakjával. Ma már tudja, hogy meg kell találnia az egyensúlyt, de a prioritás nála a család, a munka és a barátok triumvirátusa, és csak azután jön a táplálkozás és a konditerem.

A színésznő egyébként valamit mégis csak jól csinálhat, hiszen csodásan néz ki.

Kalapács alá kerülnek Maximilian Schell személyes tárgyai

Online árverésen lehet majd licitálni januárban a 2014. februárjában elhunyt Oscar-díjas osztrák színész, Maximilian Schell személyes tárgyaira.

Az aukción a világhírű színész-rendező 290 személyes tárgyát lehet megvásárolni. A tárgyak a művész preiteneggi házából származnak. Az árverést az aurena.at online platformon rendezik meg január 16-án.

Nastassja Schell, a néhai művész lánya elmondta, hogy az emléktárgyaktól helyhiány miatt akar megválni. „Apám rengeteg dolgot gyűjtött össze. Én azonban le akarom zárni a múltat és tiszta lapot akarok kezdeni”

– fogalmazott.

Az árverési tételeket január 15-én meg lehet tekinteni a Schell-házban, és a megvásárolt tárgyakat onnan majd el is lehet vinni. De a tárgyakat az aukciót szervező online platformon már jelenleg is meg lehet nézni.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.