Dwayne Johnson megajándékozta egy múltbéli jótevőjét + videó

Dwayne Johnson korai éveiről Young Rock címen készül sorozat, ennek kapcsán a Szikla egy Ford F-150-es autóval ajándékozta meg Bruno Lauert, aki annak idején befogadta és pankrátori ambícióit is inspirálta – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 04. 14:01
Johnson, Dwayne
Dwayne Johnson a Jumanji: A következő szint című filmjének bemutatóján Fotó: MTI/EPA/David Swanson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dwayne Johnson így írt egykori pártfogójáról:

Anyámmal együtt kilakoltattak minket Hawaii szigetén, úgyhogy apámhoz utaztam Nashville-be. Ott derült ki, hogy nem fogok apámmal lakni, hanem egy Bruno nevű fickóhoz megyek. Egy kis szobája volt egy motelben, mondhatta volna, hogy nem fogad be egy idegen gyereket. 9 évvel később Memphisben megint nem volt hol laknom, és ő ismét megosztotta velem a lakókocsiját. Amikor 15 éves voltam, ő vette nekem az első „autómat”: 40 dollárt adott, amiből megvettem egy drogos kocsiját.

https://www.instagram.com/tv/CJeeGoNFYkU/?utm_source=ig_web_copy_link

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Nem fogja elhinni, melyik filmet rebootolja Dwayne Johnson

Johnson Seven Bucks Productions nevű cége számára a forgatókönyvet Jonathan Herman írja, akinek munkáját Oscar-díjra jelölték a Straight Outta Compton című 2015-ös filmért. A kész alkotást a Universal filmstúdió terjeszti.

A skorpiókirály Brendan Fraser Múmia-sorozatának egyik spin-offja volt, melyben Johnson játszotta a főszerepet.

Ezúttal azonban a történet már nem a távoli múltban játszódik, Johnson pedig nem a címszerepben lesz ismét látható, de más szerepben feltűnik a filmben.

A skorpiókirály volt a legelső szerepem mozivásznon, megtisztelő és izgalmas, hogy újraalkothatom és bemutathatom a mitológiai történetet egy teljesen új generációnak – mondta Johnson.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.