Eb-jegyet lehet nyerni a Petőfi Rádió reggeli műsorában

Verses játékkal lehet páros belépőjegyet nyerni a Magyarország – Franciaország Eb-mérkőzésre a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában. Az Eb-start napján ugyanitt új rovat is indul az M4 Sporttal együttműködésben – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 08. 10:23
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn vette kezdetét a Talpra magyar Eb-játéka. Négy reggelen keresztül tesznek közzé Harsányi Leventéék öt focihoz, illetve az Eb-hez kapcsolódó szót, amelyekből egy szurkolói verset kell faragniuk a játékos kedvű hallgatóknak.

„Az öt szót adásban is elmondjuk, de a Petőfi Rádió Facebook-oldalán is rögzítjük. A verseket SMS-ben és Facebookon keresztül is elküldhetik a hallgatók. Csütörtökig minden reggel kihirdetjük, szerintünk kié lett a legjobb, legötletesebb, legviccesebb költemény. Ők azonkívül, hogy Petőfi rádiós ajándékcsomaggal gazdagodnak, indulnak a fődíjért is, amely egy páros belépőjegy a Magyarország – Franciaország Eb-mérkőzésre” – mondta a Talpra magyar műsorvezetője, Harsányi Levente.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

A négy nap nyertes költeményeit csütörtökön közzéteszik a Petőfi Rádió Facebook-oldalán, ahol a hallgatók szavazhatnak rájuk. A legtöbb voksot kapó vers szerzője pedig másodmagával ott lehet a Magyarország – Franciaország Eb-mérkőzésen július 19-én, szombaton a Puskás Arénában.

„A játék végeredményét pénteken Hajdú B. István hirdeti ki. Ezen a napon elindul a Talpra magyar HazaAdás című új rovata is, amely az Európa-bajnokságot kíséri végig a Petőfi Rádió műsorában. Az M4 Sport ötfős Eb-kommentátori csapatának egy-egy tagja minden reggel hangulatjelentésekkel jelentkezik majd a kontinensviadal helyszíneiről” – mondta Béli Ádám, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

Szoboszlai bekerült az Eb legnagyobb hiányzóinak 16-os „keretébe”

A pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságot sérülés vagy egyéb okok miatt kihagyni kénytelen legnagyobb nevek között említi meg Szoboszlai Dominikot a Kicker – szúrta ki az M4sport.hu. A tekintélyes német szaklap tizenhat távol maradót említ meg az Eb legnagyobb hiányzóiként, köztük „a magyar reménységet”, akivel kapcsolatban megjegyzik, hogy sérülése miatt a téli érkezése óta még egyáltalán nem tudott pályára lépni az RB Leipzigben.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.