Egy reptéri alkalmazott elárulta, melyik sztárok udvariatlanok

A közösségi oldalán több videóban pontozta a hírességeket 1-től 10-ig a viselkedésük alapján.

Forrás: origo.hu2020. 10. 27. 18:59
Jenner, Kendall; Valli, Giambattista
Cap d'Antibes, 2019. május 24. Kendall Jenner amerikai modell, televíziós személyiség (b) és Giambattista Valli olasz divattervezõ az amfAR, az Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány jótékonysági gáláján, amelyet a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál keretében rendeztek meg a dél-franciaországi Cap d'Antibes-ben 2019. május 23-án. MTI/EPA/Sebastien Nogier Fotó: Sebastien Nogier
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Los Angeles-i nemzetközi repülőtér Cindy nevű alkalmazottja a munkája során nap mint nap találkozik hírességekkel, a TikTokon pedig őket pontozza az alapján, hogy a sztárok miként viselkednek a személyzettel.

A TikTokot _sincindy néven használó Cindy az LAX-en, vagyis a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren dolgozik, ahol rengeteg hollywoodi sztár is megfordul, a lány sokukkal találkozott már a check-in pultnál.

 

@_sincindyLike for part 2 if we don’t get banned ? ##matthewgraygubler ##fyp ##youpage ##foryoupage ##nickiminaj ##badbunny ##lax ##celebs♬ original sound – Cindy

A közösségi oldalon több videóban pontozta őket 1-től 10-ig a viselkedésük alapján: 1 pontot kapott például Cameron Dallas influenszer, aki elkésett, de kikövetelte, hogy megvárja a gép, ehhez képest a stewardessekkel már flegma volt.

Kendall Jenner mindenkivel barátságtalan, és arrogánsan járkál fel-alá a reptéren, ahogy Nick Minaj sem túl kedves – mindketten csupán 2 pontot kaptak Cindytől.

@_sincindyPart 2!!! Chris if you see this...marry me ##fyp ##youpage ##fyp ##kendalljenner ##dakotajohnson ##chrisevans ##captainamerica ##celebs

♬ original sound – Cindy

Voltak persze jó élményei is, az alábbi sztárok viselkedését például mind 10 pontra értékelte:

  • Chris Hemsworth
  • Orlando Bloom
  • Rebel Wilson
  • Sophie Turner és Joe Jonas
  • Robert Pattinson
  • az Odaát-ban látott Jared Padalecki
  • a Stranger Things-ből ismert Gaten Matarazzo
  • Anna Faris már annyira barátságos volt, hogy 10-ből 12 pontot kapott, de még nála is voltak kedvesebbek: Chad Micheal Murray 15 ponttal, Matthew Gray Gubler 20 ponttal távozhatott Cindy pultjától.

    Kendall Jenner amerikai modell, televíziós személyiség
    Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier

    Az eredeti cikket az alábbi linkre kattintva érheti el.

    Fiatal sztárok, akiket tragikusan korán vesztettünk el

    A hollywoodi sztárszínészek közül sem mindenki olyan szerencsés, hogy megérheti az öregkort, legutóbb például a Marvel-filmek Fekete Párducát megformáló Chadwick Boseman váratlan halála sokkolta a filmrajongókat. A színész (még életében, e sorok írásáig bemutatott) utolsó alakítása jelenleg is látható a Netflix kínálatában (Az 5 bajtárs, amiben ráadásul a karaktere halála bonyolítja a történetet), és érkezik még tőle posztumusz film is (Ma Rainey's Black Bottom).

    Más generációk népszerű színészei is haltak meg sokkolóan fiatal korban (nem is kell messzire menni Latinovits Zoltán hazájában), belőlük gyűjtöttünk össze tízet.

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.