Élete meghatározó döntéséről mesélt a népszerű színész

Életre szóló eseményen van túl, amely során úgy érzi fiúból, igazi férfivá nőtte ki magát.

Forrás: beol.hu2020. 08. 12. 10:14
Szraz Dnes; Jrai Mt
Budapest, 2016. október 3. Száraz Dénes színész (b) és Járai Máté Jászai Mari-díjas színmûvész a Színházba mentem! kampány projektnyitó sajtótájékoztatóján a budapesti Premier Kultcaféban 2016. szeptember 3-án. A Magyar Teátrumi Társaság (MTT) szervezésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósuló program célja a színházba járás népszerûsítése a fiatalok körében. MTI Fotó: Soós Lajos Fotó: Soós Lajos

Életre szóló eseményen van túl, amely során úgy érzi fiúból, igazi férfivá nőtte ki magát.

A TV2 Mintaapák című sorozatában dr. Molnár Tamást alakítja a színész, Száraz Dénes. A férfi a magánéletében is arra törekszik, hogy a lehető legjobb apa legyen. Dénes a harmincas éveiben tapasztalta meg a szülővé válás csodáját – írja a BEOL.

– Nálunk nagyon erős a családi háttér, és mivel szeretettel teli családban nőttünk fel, ezért én is és a testvérem is családcentrikusak vagyunk. A mai napig bizalmas kapcsolat fűz a szüleimhez, bár lázadó kamasz voltam, akkor nem volt túl rózsás a kapcsolatom az édesapámmal. Majd ahogy megjött a józan eszem, vele is rendeződtek a konfliktusok. Igazán azóta állunk közel egymáshoz, amióta engem is apának szólít a kisfiam. Már 25 éves koromban is éreztem, hogy vágyom az apaságra, de Dániel, a kisfiam csak 33 éves koromban érkezett meg hozzánk.

Az Ádám szerepét alakító Száraz Dénes, a Hurok címû film forgatásán
MTI Fotó: Kallos Bea

-Már a terhesség elején is biztosak voltunk benne, hogy apás szülést szeretnénk. Életem egyik legjobb döntése volt; életre szóló élmény, ami semmivel sem pótolható. Úgy gondolom, egy fiú akkor válik igazán felnőtté, amikor kezébe veszi az újszülött babáját. Én is a fiam születésekor váltam férfivá. Abban a pillanatban megszűnt az egóm, és örökre ő lett az első az életemben. Az első hetekben sikerült úgy szervezni, hogy én fürdettem, én pelenkáztam – emlékezett vissza Dénes.

A színész azt is elárulta, miként fedezi fel önmagát a kisfiában.

– A gesztusait, a reakcióit és a víz szeretetét tőlem örökölte, hozzám hasonlóan ő is imád úszni, így ez közös programunk. Külsőre szerencsére tiszta anyja – tette hozzá mosolyogva a boldog édesapa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.