Elhunyt Risitas, aki a magyar szurkolókat is megnevettette

A közismert spanyol nevettetőt, Juan Joya Borját, ismertebb nevén El Risitast 65 éves korában érte a halál.

Forrás: NEMZETISPORT.HU2021. 04. 29. 19:04
null
Elhunyt Risitas Forrás: YOUTUBE KÉPERNYŐFOTÓ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

65 éves korában elhunyt a spanyol nevettető, Juan Joya Borja, ismertebb nevén El Risitas, aki a 2013-as, Románia–Magyarország (3–0) vb-selejtezőt követően vált ismertté hazánkban, miután az egyik, sajátos stílusban elmesélt élettörténetéhez magyar nyelvű, a meccshez kapcsolódó felirat készült, amelyet több mint másfél millióan láttak a Youtube-on.

Juan Joya Borja
Fotó: YOUTUBE KÉPERNYŐFOTÓ

A sevilla.abc.es beszámolója szerint a népszerű televíziós személyiség, Risitas szerda délután hunyt el szülővárosában, Sevillában. Tavaly szeptember óta ápolták kórházban, miután egy betegség következtében amputálni kellett a lábát.

Risitas 2016-ban a TrollFoci meghívására járt Magyarországon, akkor az NSO Tv is interjút készített vele, kommentálta Kleinheisler László oslói gólját is.

Tekintse meg ide kattintva az öt évvel ezelőtti videót és a legendás paródiát, amely 2013-ban híressé tette őt Magyarországon!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.