Elképesztő géneket örökölt Melanie Griffith és Antonio Banderas lánya

Nehéz lenne eldönteni, hogy Griffithre vagy Banderasra hasonlít-e jobban.

Forrás: hirado.hu2021. 03. 03. 10:40
null
Melanie Griffith és Antonio Banderas Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Banderas kisasszony híres szülei ellenére nem a nyilvánosság előtt éli az életét, közösségimédia- profilját is csak ritkán használja. Most azonban friss fotót osztott meg magáról, követői pedig csak ámulnak. Nehéz lenne eldönteni, hogy Griffithre vagy Banderasra hasonlít-e jobban.

Melanie Griffith és Antonio Banderas
Fotó: MTI/EPA

A két hollywoodi filmcsillag 1995-ben találkozott egymással a Hárman párban forgatásán, majd egy évvel később összeházasodtak és megszületett közös gyermekük, Stella, aki mostanra gyönyörű nővé érett, amit nem is csodálunk, amikor az ember lánya ilyen felmenőkkel rendelkezik.

Stella szüleivel és féltestvérével, Dakota Johnsonnal ellentétben nem a filmiparban szeretné megvetni a lábát, bár háromévesen szerepelt a Banderas rendezésében készült Tűzforró Alabama című filmben. A lány egy korábbi interjúban elárulta, hogy régebben elment néhány meghallgatásra, de túl szégyenlősnek tartja magát, hogy kamerák előtt színészkedjen, ellenben nagyon szívesen pózol, így főleg modellkedéssel foglalkozik szabadidejében – írja a Daily Mail.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Tina Turner magánéletét mutatja be egy új dokumentumfilm

A világsztár rockénekes Tina Turner magánéletét mutatja be egy új dokumentumfilm, amely kedden debütál a Berlinale programjában. A 81 éves énekesnő először osztotta meg emlékeit, nehéz élethelyzeteit és életének legbensőségesebb pillanatait egy dokumentumfilmben. Az amerikai művész, aki jó ideje Európában él már, a hatvanas években kezdte pályafutását, de a nyolcvanas évekbeli visszatérése után újabb generációknak vált inspirációforrássá.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.