Elköltözteti balatoni kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál

Kényszerű döntést kellett meghoznia a Nánási házaspárnak, elköltöztetik balatoni kisboltjukat – erről könnyezve mesélt Ördög Nóra.

Forrás: origo.hu2021. 02. 25. 8:54
null
Nánási Pál és Ördög Nóra elköltöztetik balatoni kisboltjukat Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Kényszerű döntést kellett meghoznia a Nánási házaspárnak, elköltöztetik balatoni kisboltjukat – erről könnyezve mesélt Ördög Nóra a napokban egy élő videóban. Most a férje is leírta, mi történik a háttérben – olvasható az Origón.

Nánási Pál és Ördög Nóra elköltöztetik balatoni kisboltjukat
Fotó: Facebook

„Nagyon köszönjük nektek azt a rengeteg pozitív, biztató üzenetet, amit a napokban küldtetek nekünk, nagyon sokat jelent! Mint általában minden ”balhés„-dologról, erről is szívesen írnak a lapok, netes oldalak mindenfélét. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden okés, ezerrel dolgozunk a háttérben, a költözés gondolata már régóta porondon volt, és igyekszünk a lehető legjobbat kihozni a kialakult helyzetből. Megyünk előre a békés megoldásokat továbbra is szem előtt tartva!” – üzente.

Télen is sokan felkeresik Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltját, így a nyáron a megnövekedett autóforgalom miatt kiéleződő probléma csak tovább fokozódott. A lakók többször panaszkodtak, hogy zavarják őket a parkoló autók, és most már táblák is tiltják a környéken a parkolást, így nem volt más választásuk, mint a költözés.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.