Első gyermekének születését várja a népszerű művész, Karsai Zita

Karsai Zita két gerincsérve megnehezítheti első gyermekének világra jövetelét – írja online felületén a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 01. 05. 15:33
null
Karsai Zita számára ma már a családalapítás az első Forrás: Szabolcs László - Ripost/Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veszélyeztetett terhesnek számít a kora miatt Karsai Zita, ráadásul a Megatáncban megismert népszerű művésznek két gerincsérv is nehezíti a mindennapjait. Zita örömmel vállalt babát szerelmével, ám tudja, problémái a szülést sem könnyítik meg.

„Félek a természetes szüléstől, mert két gerincsérvem is van, egy nyaki és egy lumbális, az utóbbival ráadásul az utóbbi 3-4 évben sokat szenvedtem, már szteroidot is írtak fel a kezelésére. A mozgás viszont sokat segít, akkor romlik az állapotom, amikor valamiért hosszabb ideig nem táncolok és sokat ülök” – nyilatkozta a már terhessége 23. hetében járó táncművész, aki a múlt hét végén búcsúzott a TV2 zenés show-jától, a Nicsak, ki vagyok!-tól.

Ám mivel az adásokat még nyáron vették fel, a Méhecske jelmezbe bújó Karsai Zita még gond nélkül színpadra állhatott, áldott állapotba ugyanis csak később került. Az évek óta Németországban élő Zita, aki egyelőre csak annyit árult el kedveséről, hogy Magyarországon ismerte meg, tavaly január óta alkotnak egy párt és olyan nagy volt köztük az összhang már az első pillanattól fogva, hogy nem sokat gondolkodtak a gyermekvállaláson.

A boldog kismama Németországban hozza világra kislányát, akinek már a nevét is kiválasztották kedvesével.

Karsai Zita számára ma már a családalapítás az első
Fotó: Szabolcs László – Ripost/Mediaworks

„Miután Lili megszületett, addig Magyarországon leszünk és csak itthon dolgozom, maximum online órákat tartok, ahogy mostani időszakban is. Eddig mindent a szakmám írt felül, hogy táncosként kiteljesedjek, most hogy úgy érzem, kijártam az utam, most már a családalapítás az első” – mondta Karsai Zita, akit rengeteg rosszullét és hányinger gyötör éjszakánként.

A cikk eredeti, teljes tartalma IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.