Elton John idén mindenkit meghív virtuális Oscar-partijára

Idén az egyórás műsor, amely a partit megelőzi, a jegyvásárlók számára is elérhető lesz.

Forrás: MTI2021. 03. 23. 9:36
JOHN, Elton
Elton John Oscar-partija a díjszezon egyik legnépszerűbb mulatsága Fotó: Etienne Laurent Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elton John Oscar-partija a díjszezon egyik legnépszerűbb mulatsága, amelyen számos hollywoodi híresség fordul meg. A sztár idén mindenkit meghív virtuális bulijára, hogy a 20 dolláros belépőkkel AIDS-alapítványát támogassák.

Az egyórás Oscar-előzménypartin Neil Patrick Harris lesz a házigazda és Dua Lipa is fellépők között szerepel. Az április 25-i rendezvényre 19,90 dollárért (6100 forintért) lehet jegyet venni.

Elton John Oscar-partija a díjszezon egyik legnépszerűbb mulatsága
Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent

A sztár évente megrendezi Oscar-partiját, amelynek meghívottjai együtt nézik a díjátadót, vacsoráznak és egy aukción licitálhatnak. Az este célja az adománygyűjtés Elton John AIDS-alapítványának. Idén az egyórás műsor, amely a partit megelőzi, a jegyvásárlók számára is elérhető lesz.

A különleges műsort négy különböző időzónában ismétlik meg négy alkalommal, egyenként százezer néző számára.

Borítókép: Elton John angol dalszerző, énekes fellép a 92. Oscar-gálán a hollywoodi Dolby Színházban

Hollywoodi sztárpárok, akik között óriási a korkülönbség

57 évesen ötödszörre is megnősült nemrég Nicolas Cage, ezúttal pedig egy olyan nőt vett el, aki nemcsak nála fiatalabb 31 évvel, de még a fiánál is négy évvel később született. A sztárvilágban nem ritkák a hasonló párok, például Bruce Willisnek, Harrison Fordnak, Michael Douglasnek vagy Richard Gere-nek is jóval fiatalabb felesége van, egy legendás rockzenész pedig 46 évvel idősebb a mostani barátnőjénél. Bemutatunk néhány ismert szerelmespárt, akiknél legalább 20 év a korkülönbség – írja az Origo.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.