Ennyiért keltek el a BTS fiúbanda Dynamite-fellépőruhái

A tavaly augusztusban megjelent szám videoklipjét több mint 820 millióan látták a videomegosztón.

Forrás: MTI2021. 02. 01. 13:39
null
Az együttes hét tagja rózsaszín, kék, sárga és levendula színű ruhákat viselt a videóban Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BTS dél-koreai fiúbanda Dynamite című videoklipjében viselt fellépőruhái 130 ezer dollárért (38 millió forintért) keltek el a hétvégén egy Beverly Hills-i árverésen.

A Julien's árverési ház pénteken megrendezett, online is követhető aukcióján Madonna, Miley Cyrus és Britney Spears fellépőruháira is licitálhattak az érdeklődők.

A tavaly augusztusban megjelent Dynamite című szám videoklipjét több mint 820 millióan látták a YouTube videomegosztón. Az együttes hét tagja rózsaszín, kék, sárga és levendula színű ruhákat viselt a videóban. Az árverési ház előzetesen 20-40 ezer dolláros (6-12 millió forintos) bevételt várt a holmikért. A hatalmas rajongótáborral rendelkező BTS először engedte árverésre valamilyen fellépőruháját.

Az együttes hét tagja rózsaszín, kék, sárga és levendula színű ruhákat viselt a videóban
Fotó: Flickr

Az aukció bevételével a művészek az amerikai lemezakadémia MusiCares Alapítványát támogatták, amely a pandémia miatt nehéz helyzetbe került zenészeken és zeneipari dolgozókon segít.

Az árverésen 8000 dollárért (2,4 millió forintért) vásárolták meg Madonna egyik jelmezét, egy krémszínű ruhát, amelyet az 1996-ban forgatott Evita című musicalfilmben viselt. Britney Spears tornadresszéért 5000 dollárt (1,5 millió forintot) adott egy licitáló, Miley Cyrus egyik ruhájáért, amelyet a Hannah Montana tévésorozatban hordott, 700 dollárt (206 ezer forintot) fizettek.

Michael Jackson két kalapja 4500 dollárért (1,3 millió forintért) kelt el.

Denzel Washington új krimije vonzotta moziba az amerikai nézőket

A Denzel Washington és Rami Malek főszereplésével forgatott Ördög a részletekben című sorozatgyilkosos krimi vonzotta a legtöbb nézőt a hétvégén a koronavírus-járvány ellenére is nyitva tartó észak-amerikai mozikba.

A John Lee Hancock rendezésében készült Warner Bros. produkciót 2071 vásznon kezdték vetíteni a hétvégén, és mintegy 4,8 millió dolláros (1,4 milliárd forintos) jegybevételt ért el.

Az Ördög a részletekben az egyike annak a 17 Warner Bros. filmnek, amelyet a stúdió egyidejűleg forgalmaz a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatásán. Az HBO Max nem közölt pontos adatot a film nézettségéről, de azt kiemelte, hogy pillanatok alatt toplistája élére került.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.