Esztergályos Cecília: Várunk a koronavírus elleni oltásra!

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Esztergályos Cecília alig várja, hogy számára is elérhető legyen a vakcina.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 07. 12:41
Eszterglyos Ceclia Magdolna
Esztergályos Cecília: Várunk a koronavírus elleni oltásra! Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Esztergályos Cecília számára nem kérdés, hogy beadatja magának a koronavírus elleni vakcinát! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő elárulta, egyáltalán nem tart attól, hogy az oltásnak bármilyen mellékhatása lenne, éppen ezért szinte az elsők között regisztráltak rá a férjével – olvasható a Ripost cikkében.

Esztergályos Cecília: Várunk a koronavírus elleni oltásra!
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja hozzátette: Férjével szinte minden oltást beadattak maguknak, többek között a himlő és a kolera ellen is, így nem volt kérdés, hogy a koronavírus ellen is a vakcinával veszik fel a harcot.

„Várunk az oltásra! Amíg a világ nem gyógyul meg, addig nem lehet semmit sem csinálni. Nem csak azért, hogy visszakaphassuk a régi életünket, hanem az egészségünk miatt is szeretnénk beoltatni magunkat!” – kezdte a Ripostnak Esztergályos Cecília, aki bár cseppet sem unatkozik a négy fal között, mégis nagyon várja, hogy újra kinyisson minden, és visszatérjen az élet a megszokott kerékvágásba.

Sokkal több időt szentel a hobbijának

„Nem unatkozom otthon, van, amivel le tudom foglalni magamat. Kerámiázok, festek, főzök-sütök, olvasok és alszom. Ilyen egy tökéletes napom most. Csak azokat a dolgaimat intézem el ezeken felül, amelyek nem tűrnek halasztást” – fogalmazott a színésznő, aki egyébként minden évben kivizsgáltatja magát. A legutóbbi eredmények is őket igazolták, ugyanis a színésznő és a férje is makk egészséges, és ezt szeretnék is megőrizni még hosszú évekig.

Nagytakarítást tervez a kapcsolataiban

„Most kiderülnek, hogy mennyit érnek az emberi kapcsolataink. Itt a lehetőség, hogy felmérjük, kinek vagyunk igazán fontosak. A végére tiszta képet kapunk majd arról, hogy kit kell elengednünk és kivel kell szorosabbra fűzni a kapcsolatainkat. Aki most nem keres, azt én sem fogom keresni azután, hogy az életünk visszatérhet a rendes kerékvágásba. Sértődés nélkül, de így teszek majd...” – mondta korábban a Ripostnak a színésznő, aki egyébként a tőle megszokott derűvel kezeli a jelenleg zajló világjárványt.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.