Ez a csinos színésznő veszi majd fel a harcot Marvel kapitánnyal

A Marvel bízva egy jövőbeni enyhébb járványhelyzetben, 2022 végére jelentkezne a folytatással.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 15. 17:14
null
A 36 éves brit színésznő, Zawe Ashton nyerte el a szerepet Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brie Larson játékán sokan fanyalogtak Marvel kapitányként, de a film így is elég szépen termelt a pénztáraknál (1,1 milliárd dollár világszerte). A Marvel ki is akarja használni a lehetőséget, és bízva egy jövőbeni enyhébb járványhelyzetben, 2022 végére jelentkezne a folytatással.

A szereplőválogatás még folyik, de az egyik ellenfele már meg is van a csinos főhősnek. A 36 éves brit színésznő, Zawe Ashton nyerte el a szerepet, akit a 2019-es Jake Gyllenhaalos és René Russós Bársony körfűrész című thrillerből már ismerhet a közönség – írja a The Hollywood Reporter.

Zawe mellékszerepeket már kapott korábban, például a Gyllenhaallal sikerre vitt Éjszakai ragadozókban vagy éppen a Jason Statham-féle Blitzben. Ezeket leszámítva leginkább sorozatszínészként tengette életét.

A 36 éves brit színésznő, Zawe Ashton nyerte el a szerepet
Fotó: Flickr

A forgatókönyvért pedig az a Megan McDonnell felel majd, aki a Wanda Víziót is írta, és ezáltal csatlakozik ahhoz a Nia DaCostához, aki pedig a Little Woods és a Kampókéz rebootjának rendezését vállalta magára.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

A Warner ikonikus filmhősökkel buzdít a maszkviselésre

Többek között a Mátrix, A Gyűrűk Ura- és a Harry Potter-filmek, a Casablanca, az Az, a Wonder Woman, az Aquaman, a Mad Max: A harag útja és a Joker hőseire montíroztak maszkot a Warner stúdiónál egy YouTube-videó erejéig, ezzel is a maszkviselést népszerűsítendő. A stúdió korábban azzal a döntésével kavart nagy port, hogy 2021-ben egyszerre tervezik bemutatni a legfontosabb premierfilmjeiket – amilyen a Dűne, a The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag, és a Godzilla Kong ellen – a nyitva tartó mozikban és az HBO Max műsorán.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.