Ez nem semmi: villanyszerelő lett Horváth Boldi!

Bár Horváth Boldi zenekara nagyon népszerű, már régóta szeretett volna egy jól fizető, civil szakmát, amit most meg is szerzett.

Forrás: RIPOST.HU2021. 01. 19. 20:44
Horvth Boldi;
Zamárdi, 2018. augusztus 22. Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban zenekar énekese az idei Petõfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2018. augusztus 21-én este. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár Horváth Boldi zenekara nagyon népszerű, már régóta szeretett volna egy jól fizető, civil szakmát, amit most meg is szerzett. Polgári szakmát szerzett a Kelemen Kabátban frontembere! Horváth Boldi a napokban vette át a villanyszerelői bizonyítványát, miután nemrégiben elvégzett egy felnőttképzést. Az énekes másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszaül az iskolapadba, tehát nem arról van szó, hogy a koronavírus okozta koncerthiány miatt döntött az új szakma mellett – olvasható a Ripost cikkében.

Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban zenekar énekese az idei Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2018. augusztus 21-én este.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

„Gondoltam, jól jönne egy szakma, és úgy tűnik, sajnos jók voltak a megérzéseim. Én azért kezdtem ezt a képzést, mert májustól novemberig van a zenészeknek munkája, utána pedig kevesebb a fellépés. A zenémben és az alkotói tevékenységemben próbálom nagyon hitelesen és anyagiaktól függetlenül meghozni a döntéseimet, ezért a fő szempont az volt, hogy egy olyan szakmát válasszak, amiből jelenleg nagyon jól lehet keresni” – mondta el Horváth Boldi.

Az énekes tudja, hogy azon felül, hogy megszerezte a szakképzettséget igazoló papírt, még rengeteget kell tanulnia ahhoz, hogy igazán szakavatott legyen a villanyszerelés fortélyait illetően, de áll elébe az elkövetkezendő idők feladatainak.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.