Ezt a nevet adhatja első gyermekének a britek bájos hercegnője

Eugénia szeptemberben jelentette be, hogy babát vár.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 06. 10:15
null
Eugénia brit királyi hercegnő és újdonsült férje, Jack Brooksbank elhagyja a windsori kastély Szent György-kápolnáját a házasságkötésük után az angliai Windsorban 2018. október 12-én. Fotó: NEIL HALL Forrás: MTI / EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb dédunokája születik Erzsébet királynőnek, ugyanis Eugénia, a britek hercegnője és Jack Brooksbank első gyermeküket várják, melyről a Harper’s Bazaar szeptember végén számolt be.

A harmincéves kismama a gólyahír bejelentésekor csupán annyit árult el, hogy jövő év elején érkezik a kis trónörökös. Hogy kislánnyal vagy kisfiúval bővül-e a család, az valószínűleg megszületéséig titok marad, ahogy a neve is, azonban a fogadóirodákban már hetek óta lehet fogadni a legesélyesebb keresztnevekre.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Jack and I are so excited for early 2021....??

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés,

A brit BetVictor fogadóiroda szerint ha kislány lesz, akkor az Alíz nevet kapja a pici – Fülöp herceg édesanyja után –, a fiúnevek közül pedig az Artúr és a Henry a favorit, utóbbi Harry herceg tiszteletére.

Eugénia brit királyi hercegnő és férje, Jack Brooksbank útban a windsori kastélyból Szent György-kápolnáját a házasságkötésük után az angliai Windsorban 2018. október 12-én.
Fotó: NEIL HALL / MTI / EPA

Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit uralkodó unokája, András yorki herceg és egykori felesége, Sarah Ferguson lánya polgári származású szerelmének, a most 34 éves Jack Brooksbanknek mondta ki az igent 2018-ban a Szent György-kápolnában, ugyanazon a helyszínen, ahol öt hónappal azelőtt, Harry herceg feleségül vette Meghan Markle-t.

Az esküvőn, melyre összesen 1200 embert hívtak meg, olyan sztárok tették tiszteletüket, mint Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt és Kate Moss.

Végre megszólalt az egyik nagy esélyes James Bond

Újabb szereplő szállna ringbe a megüresedett James Bond-szerepért, Henry Cavill után most Charlie Hunnam mondta el, mennyire megtisztelő lenne eljátszani a 007-est – írja a Híradó.hu.

Miközben szinte mindenki készpénznek veszi filmes berkekben, hogy Daniel Craiget Tom Hardy váltja, a stúdió egyelőre semmit nem erősített meg, így az olyan nagy esélyesek, mint Cavill és Hunnam, igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, hátha végül ők szürcsölgethetik szmokingban a Martinit.

„Olyan hízelgő és megtisztelő, hogy angolként esélyem lehet a szerepre. Viszont a megérzéseim azt súgják, nem kell várnom a telefonhívásra. Olyan sokan lehetnek előttem azon a listán” – nyilatkozta Charlie a People magazinnak.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.