Felfoghatatlan áron kelt el a ház, melyben George Michael meghalt

A világsztár még 2002-ben költözött be a London északi részén található ingatlanba, és egészen 2016-ban bekövetkezett tragikus haláláig lakott ott – olvasható a Ripost oldalán.

Forrás: ripost.hu2020. 12. 10. 15:05
Michael, George
George Michael brit popénekes Symphonica című európai nagyzenekari turnéjának prágai állomásán 2011. augusztus 22-én Fotó: Filip Singer Forrás: MTI/EPA/Filip Singer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

19 millió fontot, vagyis 7,4 milliárd forintnak megfelelő összeget fizettek azért az észak-londoni házért, amiben George Michael lakott, és ahol 2016 karácsonyán elragadta a halálírja a Daily Star.

Sokan azt hitték, az ingatlanon már-már átok ül, ugyanis négy éven keresztül hiába próbálták eladni. Bár akadtak érdeklődők, végül mindenki visszalépett, vélhetően azért, mert szorongással töltötte el őket az, hogy ott éljenek, ahol egy világsztár örökre lehunyta a szemét.

Egészen az eladás pillanatáig George édesapja, Kyriacos Panayiotou volt a ház tulajdonosa, amit legfeljebb néha adtak ki egy-egy hétre.

George Michael brit popénekes Symphonica című európai nagyzenekari turnéjának prágai állomásán 2011. augusztus 22-én
Fotó: MTI/EPA/Filip Singer

A teljes cikk ITT érhető el.

Cameron Diaz és családja ebbe a csodás villába költözik

2019 decemberében született meg Cameron Diaz és Benji Madden kislánya, Raddix Madden, a sztárházaspár pedig a hírek szerint idejét látta annak, hogy új otthonban kezdjék meg családi életüket. A színésznő és a zenész 14,7 millió amerikai dollárért vásárolta meg, majd újította fel ezt a Beverly Hills-i, „farmhouse” stílusban épült villaházat, amely bizonyára elegendő helyet biztosít a háromfős famíliának.

Mint az a sztároknál oly jellemző, a hatalmas birtokon két épület található: egy főépület és egy vendégház. A 862 négyzetméternyi belső tereket egy óriási, motorpálya és több autó befogadására alkalmas garázs egészíti ki.

A 7 hálószobás és 10 fürdőszobás főépület minden helyiségét átjárja a természetes fény: szinte minden pontról csodálni lehet a páratlan természeti környezetet. A tágas helyiségeket elegáns neutrális színekkel, természetes fa burkolatokkal tették otthonossá. Az óriási belmagasság, a konyhában és a fürdőszobákban is megtalálható sok márványfelület tovább erősíti a villa luxusérzetét.

A teljes cikk és a villáról készült képek ITT tekinthetők meg.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.