Fésűs Nelly elárulta, miben hasonlít rá gyönyörű lánya

A színésznő mindenben támogatja lányát, aki egyre sikeresebb a modellszakmában.

Forrás: beol.hu - Mediaworks2021. 01. 10. 18:10
null
Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre aktívabb szereplője a modellvilágnak Fésűs Nelly gyönyörű csemetéje, Horváth Csenge, aki tudatosan építi a karrierjét, hogy mihamarabb a saját lábra álljon. Minderről a büszke édesanya számolt be a Borsnak.

Fésűs Nelly színésznő. Fotó: MTI

Csengének tetszik a modellkedés, bevétele van belőle, én pedig támogatom ebben. Nagyon határozott lány, aki már évekkel ezelőtt kijelentette, hogy „nem akar a nyakunkon lógni” és mihamarabb szeretné eltartani magát.

Január elsején 18 éves lett, hatalmas tervekkel, elszántsággal, erővel, bátorsággal. És ha visszanézek, én ugyanez voltam, 18 évesen elköltöztem otthonról és mentem előre, nincs min csodálkoznom.

– mesélte a színésznő, aki picit magát látja a lányában.

Csenge legutóbb egyébként hajmodellként vett részt egy párizsi versenyen:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés

Nelly azt is elárulta a Borsnak, hogy bár mindenben támogatja lányát, és nagyon büszke is rá, ám arra, hogy kirepüljön, még nincs felkészülve.

Nagyon szeretem, hogy itt van velem. Olyan jó az úgy még

– bújt elő az óvó, féltő anyai szív Nellyből, aki persze semmiben sem gátolja majd Csengét, ha eljön az idő.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Vitray Tamás már várja, hogy rá kerüljön a sor és felvehesse a koronavírus elleni vakcinát: A 88 éves Vitray Tamás a vakcinában látja a kiutat.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.