Görög Zitának ma volt az első napja, hogy nem volt fájdalma

Elkapta a koronavírust Görög Zita és családja. Nehéz időszakon mentek keresztül, amiről a modell közösségi oldalán számolt be – olvasható a Life.hu oldalon.

Forrás: life.hu - mediaworks2020. 11. 16. 21:41
null
Görög Zita reménykedik a gyors gyógyulásban Forrás: facebook.com/gorog.zita
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Megviselt az elmúlt két hét. Ma volt az első nap, hogy nem volt fájdalmam. Szerencsés vagyok, hogy a gyerekeim és a szerelmem gyorsan felépültek, hálás vagyok, amiért nem kellett értük sokáig aggódnom. Hálás, hogy vannak nekem és ápoltak” – kezdte Instagram bejegyzését Görög Zita.

Görög Zita reménykedik a gyors felépülésben
Fotó: facebook.com/gorog.zita

– Fogalmam sincs, milyen jövő elé néznek a gyermekeim, a leendő unokáim – tette hozzá a gyönyörű modell.

„Bezárult a világ. Vajon mit láthatnak, és mennyit tapasztalhatnak majd meg bolygónk csodáiból? Vajon a lassulást el tudjuk fogadni, vagy megvadulunk újra? Az átértékelés első fázisában megbuktunk. Újra itt vagyunk, nagyobb sz...ban, mint eddig valaha. Mindannyian. Együtt. A lelkünkben teremtett távolságot most meg kell élnünk fizikailag is. Rajtunk múlik. A belső munka nem úszható meg. Nagyon köszönöm a rengeteg üzenetet, amit kaptam tőletek, tényleg éreztem a jóságot! Segített! Vigyázzatok magatokra. Vigyázzunk egymásra. Újra aktuális ez a mondat” – fejezte be gondolatait Görög Zita.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják el.

Padlóra teszi a járvány a sztárokat

Majka újra kórházba került, a szervezete tele van gyulladással, Curtis is nagyon aggódik érte. Vajna Timinek pedig hónapok után is fájdalmai vannak a koronavírus miatt – írja online felületén a Ripost. Ahogyan arról a Bors az elsők között hírt adott, Majka is elkapta a koronavírust, s múlt hét elején kórházba is került. Jó eredményei miatt azonban orvosai pár nappal később hazaengedték. Nem tartott azonban sokáig az öröme, hogy kisfia születésnapján együtt lehetett a család. Majka állapota szombaton ismét rosszra fordult, és újra kórházban kötött ki. Vajna Timi a nyár végén lett koronavírusos. Akkor elsőként a Ripostnak mesélt a megpróbáltatásról, s hogy majdnem rohammentő vitte el. Andy Vajna csinos özvegye több hónappal a megbetegedése után sem gyógyult meg teljesen.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.