Gyerekkorát bemutató filmet készít Steven Spielberg

A Deadline értesülései szerint Michelle Williamsszel tárgyalnak az anya szerepéről.

Forrás: MTI2021. 03. 10. 13:04
null
Gyerekkorán alapuló filmet készít Steven Spielberg Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyerekkorán alapuló filmet készít Steven Spielberg, a Deadline hollywoodi hírportál értesülései szerint Michelle Williamsszel tárgyalnak az anya szerepéről.

Noha a filmbéli anya alakját Spielberg édesanyja ihlette, „önálló és eredeti” karakter lesz – írja a lap.

Mivel személyes történetről van szó, Spielberg nemcsak a rendezői székbe ül be, hanem részt vesz a forgatókönyv írásában is Tony Kushnerrel, aki számos Spielberg-filmet írt az elmúlt években.

Gyerekkorán alapuló filmet készít Steven Spielberg
Fotó: Flickr

Az egyelőre cím nélküli alkotást a nyáron kezdik forgatni és a tervek szerint 2022 folyamán mutatják be.

Az évek során Spielberg többször beszélt arról, hogy arizonai gyerekkora miként inspirálta számos film készítése közben akár a történettel, akár egyes karakterekkel kapcsolatban. Bár az HBO 2017-ben dokumentumfilmet is készített a rendezőről, ez lesz az első alkalom, hogy Spielberg saját perspektívájából mutatja be korai éveit.

John Travolta lánya magyar vonatkozású főszerepet vállalt el

A Grease sztárjának és néhai feleségének, Kelly Prestonnak a gyermeke nem most először kóstol bele a színészetbe. Ella szülei oldalán játszott már a Vén csontokban, a Gottiban és a Mérgező rózsában is, de most először vállalt el önálló szerepet, méghozzá egy újragondolt Alíz csodaországban filmben, ami a Get Lost címet kapta.

A történet szerint Alíz, akit Ella alakít majd, egy hátizsákkal útnak indul Európába, hogy beteljesítse édesanyja utolsó kívánságát. Utazása egészen csodaországig, vagyis Budapestig sodorja majd, ahol észbontó kalandok mellett megtalálja azt, amire szíve mélyén mindig is vágyott.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.