Harminchárom évesen meghalt a népszerű sorozatsztár

A népszerű sorozatsztár, Whitney Collings a Bad Girls Club, a Kemény Lányok Klubja szereplője, a reality 12 részében szerepelt

Forrás: MW2020. 12. 06. 20:09
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harminchárom éves korában elhunyt Whitney Collings, népszerű sorozatsztár – írja a tmz.com alapján az Origo.

Whitney a Bad Girls Club, a Kemény Lányok Klubja szereplője, a reality 12 részében szerepelt – derül ki a teol.hu cikkéből.

Fotó: Pexels

A hírt a népszerű sorozatsztár, tévészereplő édesanyja tudatta a Facebookon: azt írta, hogy

összetört a szíve, soha nem fog túljutni ezen a tragédián, és az élet nem igazságos.

Úgy tudni, Whitney egy Boston melletti kórházban halt meg, közel az otthonához, halálának oka még nem ismert.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy elhunyt a Mad Max filmek sztárja. Hugh Keas-Byrne egyike volt azoknak a színészeknek, akiknek ugyan ritkán sikerült a reflektor fénybe kerülni, de ha mégis, akkor nagyot alkottak – családja, barátai és kollégái egyaránt gyászolják.

Az elmúlt hetekben sajnálatos módon számos halálhírről kellett beszámolnunk. Több magyar híresség, méltán elismert művészt veszített el a nemzet:

Legutóbb tegnap írtunk arról, hogy elhunyt Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész. A Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt gödöllői otthonában érte a halál. 81 éves volt.

Korábban megírtuk, az Omega együttes veszteségét: Benkő László, a zenekar alapítója hosszantartó súlyos betegség után, 77 esztendős korában november 18-án halt meg, nélküle és Mihály Tamás nélkül az 1962-ben alakult Omega aligha fog tovább működni. Ugyanis a billentyűssel kapcsolatos szomorú hírek után három nappal, november 21-én a basszusgitáros halálhíréről számoltunk be.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.