Harry herceg és felesége podcast-sorozatot fog készíteni

A sussexi hercegi pár új produkciós cége többéves együttműködési megállapodást kötött a Spotify-jal.

Forrás: MTI2020. 12. 16. 11:22
null
A sussexi hercegi pár új produkciós cége többéves együttműködési megállapodást kötött a Spotify-jal Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő podcast-sorozatot fog készíteni a Spotify számára – jelentette be kedden a zenei streamingszolgáltató.

A sussexi hercegi pár új produkciós cége többéves együttműködési megállapodást kötött a Spotify-jal.

Harryék még az idén jelentkeznek egy karácsonyi különkiadással, az első teljes podcast-sorozat premierje 2021-ben várható.

A sussexi hercegi pár új produkciós cége többéves együttműködési megállapodást kötött a Spotify-jal
Fotó: Flickr

A tervek szerint a pár lesz a podcastek egy részének a házigazdája.

„Azért szeretjük a podcasteket, mert mindannyiunkat megállásra késztetnek egy pillanatra és arra, hogy tényleg oda figyeljünk, figyelemelvonás nélkül kapcsolódjunk egymáshoz” – idézte a hercegi pár közös közleményét a Spotify.

Meglepő titok derült ki Bergendy Istvánról

Az Iskolatáska című dalt mindenki hallotta már legalább százszor. Kiderült: Bergendy István blődnek tartotta.

„A hatvanas években felemás helyzetben voltunk. Igaz, show nélkül, de azt játszottuk, amit ma a Hungária: rock and rollt, szólóénekesekkel, Zalatnayval, Komárral, Mátéval, de akkor még senkinek sem kellett ez a zene” – emlékezett egy 1982-es interjúban Bergendy István.

„Háromévi külföldi szereplés után világslágereket játszottunk, saját feldolgozásban. Mást csináltunk, mint az itthoniak, a fúvósok is új színt hoztak a zenénkbe. Hirtelen közkedveltek lettünk. Latzin Norbert billentyűs, Debreceni Csaba dobos és Demjén Ferenc basszusgitáros-énekes belépésével pedig nőtt a népszerűségünk.

Lassan bekerültünk az élvonalba, ami fura módon a leszálló ág kezdetét is jelentette.

Elkészítettük ugyanis az első hazai dupla nagylemezt, a huszonnégy dalos Hétfőt, amelyről minden más, értékesebb kompozíciót lesöpört az Iskolatáska című szerzeményünk. Sajnos, a közönségnek csak ez a könnyűzenei blődli kellett, hiába próbáltunk mást is csinálni. Furcsa ellentmondásba kerültünk, a zenekarban zavar támadt, megindult az erjedés. A Hétfőből a jó, értékesebb kompozíciók nem kaptak levegőt az Iskolatáska mellett, és ezt a szakmabeliek is tudták.”

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.