Harry Kane gondosan megtervezett bűncselekmény áldozata lett

Ismeretlen tettesek ellopták Harry Kane-nek, az angol futballválogatott és a Tottenham Hotspur vezéralakjának luxusautóját – adta hírül a The Sun.

Forrás: MTI2020. 11. 15. 15:50
Kane, Harry
Moszkva, 2018. július 11. Az angol Harry Kane az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elõdöntõjében játszott Horvátország - Anglia mérkõzésen a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 11-én. (MTI/EPA/ Peter Powell) Fotó: Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap szerint gondosan megtervezett bűncselekmény áldozata lett a 27 éves csatár, aki egy százezer fontot (mintegy 40 millió forintot) érő Range Roverrel lett szegényebb.

Harry Kane az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elõdöntõjében
Fotó: MTI/EPA/ Peter Powell

Nem ő az egyetlen a londoni együttes játékosai közül, aki idén bűnözők célpontja lett: korábban Dele Alli és az azóta már eligazolt Jan Vertonghen otthonát érte fegyveres rablótámadás.

Hat óriási pofont kapott a Manchester United, hetet a Liverpool

A Tottenham 6-1-re győzte le idegenben a Manchester Unitedet az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában. Ezt a meglepetését még überelte az esti zárómérkőzés: az előző idényben a kiesést épphogy megúszó Aston Villa 7-2-re intézte el hazai pályán a címvédő Liverpoolt.

Hihetetlen idénynek vagyunk részesei a Premier League-ben. Sokkoló eredmények születnek, a nagy csapatok többsége csupán önmaga árnyéka, miközben rég elfeledett klubok szárnyra kaptak. Az elmúlt hétvége előtt a Leicester állt a tabella élén, megelőzve a Liverpoolt, az Evertont és az Aston Villát. Az átigazolási szezonban a 247 millió eurót költő Chelsea volt a kilencedik, a manchesteri sztárcsapatok pedig a tizenkettedik és tizenharmadik helyen osztoztak, igaz, ők egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a többi együttesnél.

Legyinthetnénk, hiszen még csak nemrég indult az új évad, mindenki keresi a formáját, de ilyen forduló után nehéz legyinteni. A hétvége meglepetéseinek sora a Manchester City 1-1-es leedsi vendégjátékával indult, majd jött a Leicester hazai 3-0-s veresége a West Ham Unitedtől, vasárnap este pedig bekövetkezett, amire még a legvadabb álmaiban sem számított senki, öt-ötgólos vereséget mértek Anglia két legsikeresebb csapatára, a Manchester Unitedre és a Liverpoolra.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.