Hatvankét évesen újra Macskanő lenne Michelle Pfeiffer

Nehéz elképzelni, hogy tényleg komolyan gondolja!

Forrás: hirado.hu2021. 02. 02. 10:40
null
Nagyszerű Macskanő volt az 1992-es Batman visszatérben Michelle Pfeiffer Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszerű Macskanő volt az 1992-es Batman visszatérben Michelle Pfeiffer, de akkor még csak harminchárom éves volt. Azóta neves pályatársak kapták meg későbbi Batmen-filmekben Catwoman szerepét. Halle Berry és Anne Hathaway is macskajelmezbe bújt, hogy hol harcoljon, hol elcsábítsa a főhőst, és 2022-ben Zoe Kravitz, Lenny Kravitz lánya kapja a szerepet. Vicces, hogy Zoe a gyerekeknek szánt Legós verzióban már kölcsönözte a hangját Macskanőnek.

A hatvankétéves Michelle Pfeiffert azonban most megkérdezték a szereppel kapcsolatban, aki ekképpen válaszolt a ScreenRant filmes oldalnak:

– Ha bárki is felkínálná Macskanő szerepét újra, elvállalnám.

Na, ez aztán a magabiztosság! Minden tisztelet Michelle Pfeifferé, de azért ez a szerep komoly fizikai erőpróbákat kíván. Azonban az is elképzelhető, hogy bolondos kedvében volt a kitűnő színésznő, akit a februárban debütáló French Exit című filmben lehet majd látni.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Robin Wright a Sundance Filmfesztiválon debütált rendezőként

Robin Wright első, rendezőként jegyzett nagyjátékfilmje a Sundance Filmfesztiválon debütált vasárnap. A Land című dráma főszerepét is a színésznő alakította, aki korábban a Kártyavár című tévésorozat tíz epizódját rendezte.

A hibrid formában, online és mozis vetítésekkel is zajló független filmfesztiválon Wright filmje premierjén arról beszélt, hogy a tévésorozattal szerzett tapasztalat bátorította fel arra, hogy belevágjon egy játékfilm megrendezésébe.

A Land egy csodálatos vidéken, a wyomingi vadonban játszódik, a film főhőse, Edee (Robin Wright) oda menekül, hogy egyedül legyen a gyászával.

Egy civilizációtól elzárt kunyhóban, autó és telefon nélkül, egyedül magára hagyatkozva próbál életben maradni a vadonban, mindaddig, míg egy helyi vadász a segítségére nem siet.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.