„Hello Kitti” – Bemutatjuk a Miss Hungary Királynőjét

Magyarországon felbukkant egy Kitti, akit ezennel ajánlhatunk is a Hello Kitti legújabb reklámarcának.

Nándori József
2021. 04. 22. 11:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mariah Carey, Cameron Diaz, Ricky Martin és Paris Hilton is hirdették ezt a márkát, ám nemrég Magyarországon is felbukkant egy Kitti, akit ezennel akár ajánlhatunk is a Hello Kitti legújabb reklámarcának.

Tehetjük ezt azért, mert nem akármilyen arcról van szó. Vascsák Kitti alig két hete robbant be a köztudatba, mivel ő lett Magyarország legszebb arca, a Miss Hungary Királynője. Köztudott és már-már elcsépelt, de megalapozott nemzetközi vélemény, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon. Ennek fényében Kitti koronája – Corona vírus ide vagy oda – különösen értékes.

A miskolci szépség korábban is ért el sikereket, még nemzetközi versenyeken is, de mégis erre a magyar címre a legbüszkébb.

Sajnos a Covid-19 járvány miatt – négyszeri halasztás után – a Miss Hungary jubileumi, harmincadik döntőjét nem lehetett megrendezni a tervezett és előkészített, igen látványos show műsor keretében, pedig a Gödöllői Királyi Kastély igazán méltó helyszínnek bizonyult volna, ahol a lányok még Sissi hercegnő ruháinak hiteles másolatában is pózoltak. Így a 17 tagú szakmai zsűri végül online adta le szavazatait.

Vascsák Kitti, Magyarország legszebb arca, a Miss Hungary Királynője. Fotó: Bemer Miklós

Az értékelés alapját azok a fotók és videók képezték, melyek a hagyományosan, minden évben megrendezésre kerülő fotótáborban – Hajdúszoboszlón, a Hotel Aurumban, illetve a Gödöllői Királyi Kastélyban – készültek. Erről a felkészítő táborról készült egy részletes videó, amely IDE kattintva tekinthető meg.

Répás Lajos versenyigazgató szerint ilyen rangos mezőny ritkán alakul ki, mint ez a legutóbbi és méltó a harmincadik, jubileumi, egyben legrégebbi magyar szépségversenyhez. Ennek ellenére pillanatig sem fért kétség Vascsák Kitti győzelméhez, a zsűri nagy többséggel őt szavazta meg.

Kitti versenyről készített önálló videója a koronázással bezárólag IDE kattintva tekinthető meg.

Vascsák Kitti nevétől korábban hangos volt a sajtó, mert ő is áldozatul esett korunk egyik legsúlyosabb veszélyeztetettségének, ami főleg a fiatalokra nézve különösen veszélyes, a party drog.

Egy nyilvános szórakozóhelyen észrevétlenül az üdítőjébe csempészték és máig se tudja, mi történt vele, miután később magához tért, semmire nem emlékezett. Szerencsére a lelki sérülésen túlmenően különösebb baja nem történt, de hallottunk már szervkereskedőkről is, akik szintén hasonló aljas eszközökhöz folyamodnak. A nyomozás a mai napig folyik és nem sok eredménnyel kecsegtet. Kitti ijesztő példája legyen intő jel minden fiatal számára, mert a kellő óvatosság napjainkban nélkülözhetetlen.

A királynői korona jelentős elégtétel, egyben támasz lesz Kitti gyors talpra állásához.

Már a díjkiosztás estéjén felkérték és le is forgatták vele László Attila, a Csillag születik tehetségkutató verseny győztesének legújabb, „Alszik a kedvesem” című klipjét,

melyben saját magát alakítja, a Covid-19 járvány árnyékában. A klip IDE kattintva tekinthető meg.

Természetesen Kitti is tisztában van azzal, hogy a modellkedést nem űzheti élete végéig, ezért nagyon komolyan készül az életre,

egyetemre jár és amellett a szakácstudományok, azon belül is leginkább a cukrászat elsajátítása a célja.

Hamarosan újabb videó is készül vele, melyben a világhírű Szamos márka névadója, Szamos Miklós fogja oktatni a Ruszwurm krémes és a legendás marcipán rózsa elkészítésének titkaira.

Bízzunk benne, hogy hamarosan új marcipánfigura kerül a cukrászdák polcaira, a Miss Hungary királynő megformálásával: HELLO KITTI

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.