Hosszú idő után újra előkerült Oláh Ibolya

Az énekesnő most elárulta a követőinek, hogy mivel foglalkozott idáig és mire készül mostanában.

Forrás: MW2021. 03. 22. 12:30
Olh Ibolya
Budapest, 2014. június 27. Oláh Ibolya énekes a Budapest Pride fesztivál hivatalos megnyitóján a budapesti Toldi Moziban 2014. június 27-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú ideje hallgatott Oláh Ibolya, de most elárulta a követőinek, hogy mivel foglalkozott az elmúlt hónapokban – írja a life.hu.

„Igen, tudom… rég nem hallottatok rólam. Pedig hiányoztok ám nekem, mint ahogyan hiányzik a színpad és a közelségetek!

Nehéz időket élünk, sokan vannak veszélyben, küzdenek a betegséggel, vagy aggódnak a szeretteikért.

Jó lenne már egy kis nyugalom és biztonság. És persze jó lenne, ha végre találkozhatnánk! Az elmúlt év végén szerettük volna bemutatni nektek a Női postát, Presser Gábor gyönyörű zenéivel! Keményen elkezdtük dolgozni Bíró Krisztával – aki a rendezője a darabnak, aztán jött a csend, a bezárások és vége szakadt a munkának. Lélekben persze készülünk, de a bemutató ideje csak egyre távolabbra tolódik.

A szomorúság teljesen jogos lenne, fáj is a dolog, de az elmúlt időt mégsem a siránkozással töltöttem.

A kicsi kertes ház, ahol élek ezer feladatot ad. Rá kellett jönnöm, hogy rendkívül ügyesen hasogatom a fát, rakom a tüzet. Végre a tavasz is elérkezett, így – ha hiszitek, ha nem – felástam a kertet és a magaságyást is előkészítettem a palántázáshoz! És ami a legcsodálatosabb, gyönyörű zenéket csináltunk a barátaimmal! Igen, igen, hamarosan meglátjátok majd” – írta a Facebookon.

Az eredeti cikk Oláh Ibolya énekesnő beszámolójáról elérhető a beol.hu oldalán.

Korábbi cikkünkben szintén egy énekesnőről adtunk hírt. „Az Úr az egyik kezével ad, a másikkal pedig elvesz” – mondta Bangó Margit, aki februárban veszítette el testvérét, de közben sikerült kibékülnie a lányával. Közel egy évtized után újra beszél a lányával Bangó Margit.

(A borítóképen Oláh Ibolya énekesnő látható. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.