Hugh Grant roppant furcsa koronavírus-tüneteket produkált

Az Origó arról számol be, hogy Hugh Grant már februárban elkapta a koronavírust, aminek nála igen furcsa tünetei voltak. Ez Stephen Colbert műsorából derült ki.

Forrás: origo.hu2020. 11. 12. 16:11
null
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hugh Grant a The Late Show with Stephen Colbert vendége volt, ott beszélt először arról, hogy februárban ő és a felesége, Anna Eberstein is megfertőződött a koronavírussal.

A brit színész elmondta, hogy milyen tüneteket tapasztalt:

először rettenetesen izzadni kezdett, majd úgy érezte, hogy a szemgolyója a háromszorosára dagadt, és mintha egy hatalmas ember, „egy olyan Harvey Weinstein-forma” ült volna a mellkasán – fogalmazott.

Fotó: YouTube

Akkor esett igazán pánikba, amikor lement az utcára, és nem érzett semmilyen illatot. „Elkezdtem virágokat szagolgatni, de semmi. Átváltottam a szemeteskukákra, aztán már idegenek hónalját is megszagoltam volna, annyira kétségbeestem. Végül hazamentem, közvetlenül az arcomba fújtam a feleségem parfümjét. Semmi illatot nem éreztem, viszont egy időre megvakultam” – mesélte.

A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt:

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Hatvanéves napjaink egyik legismertebb angol színésze

Hugh John Mungo Grant már az iskolai színjátszó körökben szerepelt, saját bevallása szerint főként hiúságból, s hogy népszerűségét növelje a lányok körében. Szülei azt szerették volna, ha valamilyen átlagos foglalkozást választ (bátyja bankár lett), ő azonban a nagyhírű oxfordi egyetem angol szakos hallgatójaként nem tanulmányi eredményeivel, hanem bohémságával és laza humorával hívta fel magára a figyelmet. Filmen először 1982-ben, az egyetemi filmkör egyik drámájában tűnt fel, a szerepet csak azért vállalta el, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön az egyik női szereplővel. A film váratlanul nagy sikert aratott, Grant pedig diplomája megszerzése után a nottinghami színházhoz szerződött, majd saját komédia társulatot alakított.

Első főszerepét a James Ivory rendezte Maurice című filmben kapta, a homoszexuális férfi megformálásért a velencei filmfesztivál legjobb alakításának díjával tüntették ki. A jóképű színész ezután volt kosztümös hős és mai hódító, játszott Franciaországból a tengerentúlra kivándorolt pezsgőgyárost a polgárháború idején (Charlie pezsgője), volt Chopin (Impromptu), akire Párizsban az excentrikus írónő, George Sand veti ki hálóját. Roman Polanski a Keserű mézben (1992), majd Ivory a Napok romjai című romantikus drámában instruálta, utóbbiban egy bíboros ruháját vette magára.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.