Így bakiztak a forgatáson a Wonder Woman 1984 színészei

A Warner Bros. stúdió YouTube-csatornáján tette közzé a Wonder Woman 1984 meglehetősen hosszú, hat és fél perces bakiparádéját – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 19. 12:37
wonder woman
Részlet a bakiparádéból Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Patty Jenkins rendezte, Gal Gadot főszereplésével készült DC-féle szuperhősfilm hazánkban exkluzívan az HBO GO-n debütál online április 1-jén, magyar szinkronnal.

Részlet a bakiparádéból
Fotó: YouTube

A filmet tavaly decemberben egyszerre mutatták be az amerikai mozikban és az HBO Max műsorán, Magyarországon még nem kerülhetett mozikba a koronavírus-járvány miatt.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: YouTube

Wonder Woman csábította az amerikai nézőket a moziba

A sikerre való tekintettel a Warner Bros. filmstúdió vasárnap már meg is erősítette, hogy a szuperhősfilmnek harmadik része is lesz.

Az AT&T INC. médiavállat tulajdonában lévő stúdió adatai szerint Észak-Amerikában 16,7 millió dollár (5 milliárd forint) volt a jegybevétel péntektől vasárnapig, ami a legjobb premierhétvégi eredmény március óta, amikor a koronavírus-járvány miatt a mozik zömét be kellett zárni.

Ugyanakkor ez az összeg csak töredéke egy ilyen nagyszabású hollywoodi produkció pandémia előtt jellemző premierhétvégi bevételének.

A WW84-et Amerika-szerte milliók nézték a WarnerMedia HBO Max streaming-szolgáltatásán is, amelyen a mozis bemutatóval egyidejűleg tették hozzáférhetővé a filmet az előfizetőknek. Pénteken háromszor annyi ideig nézte a közönség az HBO Maxot, mint egy átlagos napon novemberben – számolt be róla a szolgáltató.

A Warner közölte, hogy felgyorsítja a Wonder Woman harmadik epizódjának előkészítését, amelyet ismét Patty Jenkins rendez, és a címszerepben megint Gal Gadot látható.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.