Így fest Diana hercegnőként Kristen Stewart

Kristen Stewart élete egyik legnagyobb szerepére készül, ugyanis a Diana hercegnőről szóló legújabb filmben ő fogja alakítani a szívek hercegnőjét.

Forrás: MW2021. 01. 30. 17:07
Stewart, Kristen
Los Angeles, 2019. november 12. Kristen Stewart amerikai színésznõ a Charlie Angyalai (Charlie's Angels) címû amerikai akcióvígjáték bemutatóján a Los Angeles-i Westwood Regency filmszínházban 2019. november 11-én. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már javában zajlanak a forgatások a legújabb Diana-filmmel kapcsolatban. Az első fotót Dianaként már fel is töltötte a közösségi oldalára a színésznő, Kristen Stewart – írja a beol.hu.

A rajongók vegyesen reagáltak a szereposztásra, sokak szerint ugyanis nem Kristen Stewartnak kellene Dianát alakítania, ő azonban mindent megtesz, hogy élethűen mintázza a szívek hercegnőjét – írja az IndieWire alapján a life.hu.

Ez a film arról a sorsdöntő hétvégéről szól majd, amikor a hercegné rájött, hogy Károly herceggel nincs közös jövőjük, és eldöntötte: belőle nem lesz királynő.

Kristen Stewart számára óriási lehetőség Diana megformálása, de úgy tűnik hitelesen tudja majd alakítani, legalábbis, ami a külső jellemzőket illeti.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy az ítész és a tavalyi döntős rendkívüli produkciója lesz látható A Dal 10. évadának első élő show-jában. A Dal 2021 színpadán: In Memoriam Bergendy.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.