Így néz ki ma a világ egykori legszebb kislánya, Thylane

A francia Palvin Barbiként is emlegetett Thylane Blondeau ma már 19 éves. Pár évvel korábban úgy találták, hogy ő a világ legszebb kislánya – írja online felületén a Ripost.

Forrás: instagram, ripost.hu - mediaworks2021. 01. 05. 16:58
70th Cannes Film Festival - Screening of the film Okja in competition - Red Carpet Arrivals
70th Cannes Film Festival - Screening of the film "Okja" in competition - Red Carpet Arrivals- Cannes, France. 19/05/2017. Model Thylane Blondeau poses. REUTERS/Stephane Mahe - RC15607981D0 Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A francia kislány, Thylane Blondeau mindössze hatéves volt 2007-ben, amikor az egész világot bejárta a róla készült fotó. Minden újság címében úgy szerepelt, mint a világ legszebb kislánya. Nos, a megtisztelő cím odaítélése óta eltelt több mint 13 év, de sokak szerint a ma már 19 éves lány éppen olyan szép, mint gyermek korában.

Thylane Blondeau nem meglepő módon modellkedéssel keresi a kenyerét. A gyönyörű fiatal a L’Oreal reklámarca is volt már, de a Vogue-nak is fotózták. Az Instagramon közel négymillió követője van, és már saját divatmárkát is alapított.

Sokan egyébként csak a francia Palvin Barbiként tartják számon Thylane Blondeau-t, aki 2018-ban is elnyerte a legszebb női arc címet a TC Candler 100 fős ranglistája alapján.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Az autisták elfogadásáért kampányol Palvin Barbara

December elején a világhírű magyar divatmodell, Palvin Barbara is csatlakozott az Együtt az Autistákért Alapítvány munkájához, és kiemelt támogatóként segíti az autizmus spektrumzavarban érintetteket a jövőben.

Palvin Barbara már számos alkalommal bizonyította, mennyire fontos számára, hogy nemes ügyek mellett álljon ki, és rászorulókat, hátrányos helyzetű embereket támogasson. A modell 2020 utolsó hónapjában az Együtt az Autistákért Alapítvány munkájához csatlakozott, hogy a jövőben az autizmusról beszéljen széles körben, hiszen a spektrumzavar sokkal több embert érint, mint azt gondolnánk. „Az Együtt az Autistákért Alapítvány mottója: Megérteni. Elfogadni. Segíteni. – Ennek szellemében csatlakoztam kiemelt támogatóként az alapítványhoz: rendkívül fontosnak tartom, hogy ne csak beszéljünk az autizmusról, de igyekezzünk valóban megérteni, elfogadni, ha valaki spektrumzavarral él, és próbáljunk meg igazi segítséget nyújtani a számára. Ma Magyarországon ez átlagosan minden 15. családot érinti, sokszor nem is gondolnánk, hogy valaki autizmussal él a közvetlen környezetünkben, csak azt érzékeljük, hogy ő kicsit más, mint a többiek. A kék az autizmus színe, és a jövőben a spektrumzavar szimbólumaként fogom viselni a Kék Szív kitűzőt, mindenki mást is arra buzdítva, hogy ezzel a jelképpel is támogassuk az autizmusban érintett gyerekeket és családjaikat” – tette hozzá Palvin Barbara.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.