Jason Statham akcióthrillere nyerte a hétvégi bevételi versenyt

A Guy Ritchie rendezte produkció külföldön már 17,6 millió dollárt hozott.

Forrás: MTI2021. 05. 12. 10:04
null
Egy Jason Statham-akcióthriller vezeti a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlistát Forrás: Filckr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Wrath of Man című, Jason Statham főszereplésével forgatott akcióthriller nyerte 8,1 millió dollárral a hétvégi bevételi versenyt az észak-amerikai mozikban.

A Guy Ritchie rendezte produkció külföldön már 17,6 millió dollárt hozott.

A hétvége másik országos premierfilmjére, a Here Today című vígjátékra mindössze 900 ezer dollár értékben váltottak jegyet 1200 moziban, ez a hetedik helyezéshez volt elég.

Egy Jason Statham-akcióthriller vezeti a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlistát
Fotó: Filckr

A hétvégi kasszasikerlista második helyén egy továbbjátszott film, a Demon Slayer című anime végzett újabb 3 millió dollár bevétellel. A vártnál népszerűbb produkció az Egyesült Államokban eddig 39, világszerte pedig 435 millió dollárt hozott.

A harmadik helyezettre, a Mortal Kombat című akciófilmre 2,3 millió dollárért váltottak jegyet a hétvégén; a film globálisan már 110 millió dollár bevételt hozott.

A listán a negyedik a Godzilla Kong ellen című akció sci-fi lett 1,9 millió dollárral, globális bevétele eléri a 422 millió dollárt. Ötödik helyen végzett 1,8 millió dolláros jegyárbevétellel a Disney animációs kalandfilmje, a Raya és az utolsó sárkány.

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-díjait

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-díjait, tiltakozásul a díjat odaítélő szervezet tagsága ellen – írta a The Guardian online kiadása.

A filmsztár három Golden Globe-ot kapott, a drámai alkotásban nyújtott legjobb főszereplőnek járó elismerést a Született július 4-énért és a Jerry Maguire-ért, a Magnóliában a legjobb mellékszereplő eljátszásáért tüntették ki.

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) az utóbbi hónapokban bírálatok kereszttüzébe került diszkriminatív gyakorlata és etikai problémák miatt, köztük azért, mert ajándékokat fogadott el különböző iparági szereplőktől.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.