Jennifer Aniston is imádja a Baby Yoda-koktélt

Néha az egyszerű ötletek a legjobbak, így gondolta a Co Down étterem társtulajdonosa is, Michael Young alkotása ugyanis gyorsan terjedt az interneten – közölte az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 09. 16:22
null
Genova, 2017. március 8. A Csillagok háborúja címû filmekbõl ismert Yoda mester figurája a Genovában rendezett Star Wars Play nevû kiállításon 2017. március 8-án, a megnyitó elõtti napon. A Star-Wars maketteket és modelleket bemutató tárlat július 16-ig látogatható. (MTI/EPA/Luca Zennaro) Fotó: LUCA ZENNARO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jól időzített, szó se róla, hiszen az egyetlen élőszereplős Star Wars-sorozat második évadja csak másfél hete rajtolt, hasonló sikerrel, mint a 2019-es évad, benne Baby Yoda karakterével, aki hamar a közönség kedvence lett.

A koktélhoz, ami úgy néz ki, mint a Mandalorian kis szereplője, Grey Goose vodka, kiwi, friss lime, és demerara nádcukorszirup kell – bizonyára akad majd olyan rajongó, aki egy ilyen itallal a kezében ül le megnézni a következő részt.

Baby Yoda egy más megközelítésben Fotó: Twitter

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Hét Emmy-díj az elmúlt évek legjobb Star Wars produkciójának

Az Emmy-díjak kapcsán érdemes kiemelni egy új versenyzőt, az első élőszereplős Star Wars-sorozatot. Hét díjat nyert, bár az egyik legfontosabb kategóriában alulmaradt, de újonctól ez is igen szép teljesítmény.

A Csillagok háborúja univerzumában játszódó, élőszereplős (tehát nem animációs) sorozatra már legalább tíz éve vártak a rajongók, és ez pont az a terep volt, ahol hatalmasat lehetett volna bukni: a Solo-film is tele volt akcióval, a látványra nem lehetett panasz, mégis inkább elfeledné sok követő.

A Mandalorian azonban jött, látott, győzött, 2019 vége felé, az első pár rész után masszív rajongótábora lett, és most megjöttek a díjak is.

A kiemelkedő speciális vizuális effektek, a kiemelkedő díszlet, látvány, a hangszerkesztés, a hangkeverés, a kiemelkedő operatőri munka miatt érkeztek díjak, majd jött még kettő, a zene, illetve a kiemelkedő kaszkadőrmunka kategóriákban tudott nyerni a sci-fi, azaz hét Emmy-vel nyitott az első évad után, erre még Baby Yoda is elégedetten csettintene egyet.

Jelölése még volt pár, például bekerült a legjobb drámai sorozat közé, de elképesztően erős volt a mezőny idén: ott volt A szolgálólány meséje, a Korona, a Better Call Saul, az Ozark, a Stanger Things, végül ebben a kategóriában az Utódlás nyert.

A Mandalorian második évadját szerencsére a tavaszi nagy leállás előtt le tudták forgatni, és van már előzetes is!

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.